|
![]() |
#1 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
DVD medij
Zanima da li u dvd-rom uređaju postoje dva lasera jedan gore, jedan dolje koji očitavaju dvd medij s dvije strane ili je ovo smiješno pitanje? Netko me uvjerava da je to istina.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
nikad cuo za tako nesto, no vjerujem da nije izvedivo komponentama koje se danas koriste u optikanerima i dimenzijama danasnjih uredjaja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ma to me prof iz informatike uvjerava ali ipak sam ja upravu da to nije moguće. Ujedno zahvaljujem svima na konstruktivnim odgovorima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Nema... Dvostrani DVD ti okrećeš ručno... Profesor ti baš i nije upućen u nove tehnologije.
Gigabyte 8ik1100 Intel Pentium 4 3,2 GHz 512 MB DDR RAM KingMax 2X Segate Baracuda 200 GB SATA Westren Digital 200 GB ATA133 Sapphire ATi Radeon 9600 XT Lite-on DVD ROM Pioneer DVR-108 DVD/RW Asus Pin-100 TA Samsung SynMaster 757DFX Logitech Internet Navigator SP Keyboard Logitech MX 510 Lexmark Z51 printer Microsoft Windows XP Professional + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
tako dugo nisam cuo jedan ovako dobar biser... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|