|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Problem s Logitech SetPointom (MX 1100)
Bok svima, ovako: na laptopu imam Logitech MX 1100 miš. Lap imate u Moj komp... On ima onaj famozni MicroGear Precision Wheel I sad je problem taj što softver (Logitech SetPoint 4.70) ima u opcijama opciju da se za neke programe posebno namjesti skrolanje. Ti programi su tipa Word, Excel, Powerpoint....i Acrobat!!! I sad je problem što ja ne želim te gluposti, nego želim kako sam si namjestio da bude u svim programima. Posebno me smeta u Acrobatu šta skrolanje mogu namjestit da mi ide sporo ili malo brže, a kad listam normalne slajdove onda na jedan okret okrene 3 slajda, za poludit! Problem ima rješenje da se u listi programa Remove-aju svi programi i onda piše lijepo All programs i bok. Ali sranje se nakon restarta vrati i opet su svi programi tamo i opet ne valja pa moram brisat. Ima li lijeka za to da mi vise te programe ne vraca sunce mu? Evo slika kak treba zgledat kad je sve OK: ![]() Pls Help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Rješenje: U default.xml datoteci Logitech SetPoint foldera potrebno je izbrisati "preddefinirane" postavke za programe. To se može ručno kak sam ja skemijao ili navodno preko UberOptions (nisam probao...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|