|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
T-com novi router???
Naime frend ima onaj stari Siemens SE515 router, koji mu je jucer riknuo,, a nalazi se na (produljenoj) pretplati (uzeo je prosle godine one zvucnike za kunu, umjesto routera, i pretplata mu je do negdje 8-9 meseca), pa me zanima postoji li kakva mogucnost da dobije novi router od tcoma u zamjenu ili ga mora platiti tj. kupiti od njih po onom njihovom "skupom" cjeniku... Thx&pozz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako je istekla garancije nemože ništa učiniti.... Neka fino kupi s nase trznice novi T-Com modem/router, prodaju se po 200-250kn Thompsoni što se sad masovno dobivaju uz MaxTV, pa je uglavnom to ekipi višak.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni dok je crkel Siemens C-010-I nisu dali novi, a bil sam pod ugovorom (uzel sam fotic) te su rekli da je prosla garancija i da si moram novi kupiti. Frendu je prije par mjeseci crkel SE 555 i kao njemu su rekli prvo da ne moze dobiti novi te da uzme onaj koji se daje na ugovor, ali buduci da je on uzel hard na ugovor nije ga mogel dobiti, da bi za par dana me zval i rekel da je dobil novi modem (mislim da je Thompson). Probaj zvati SZK ono nista te ne kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
kad ga pitaju koji modem ima nek kaže Thompson. jer ak misli spominjat ovaj prastari onda neće dobit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo da sad neotvaram novu temu imam slijedeci problem od prekjucer pocela me zajebavati lampica DSL LINK na siemens c-010i i sad vise nisam pametan zvao SZK vele da je kod njih sve uredu i da bi trebao kupiti drugi jer je ovaj prestar imam ga 4godine nikad problema snjime, a kad je sve uredu vuce max 4mbit na kojoj i jesam sta mi je ciniti nabaviti drugi ruter preko novog ugovora ? nebih se volio zajebati bezveze ak nije do modema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
ma bio sam ja sklopio ugovor jos prije godinu dana za probni maxtv no nista od njega jer nemam tehnickih mogucnosti svega 6.7mbit mi je max propusnost Citiraj:
mislim da nemam vise nikakvih ugovornih obaveza mozda osim vrijeme kad sam uzeo zvucnike x-530 no reko mi operater kaj je provjerio da mogu uzeti novi ugovor bezproblema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni je doma pucala veza stalno i nisu htjeli dat novi uredjaj makar sam bio siguran da je do njega(procitao na netu da zyxel ne podrzava tu brzinu). zvao ih i rekli su da mi mogu samo smanjit brzinu na sta nisam pristao. iskopcao sam zice iz uredjaja i zvao sluzbu da je skroz crkao modem. ona se trudila od tamo skuzit u cemu je problem al naravno nista. drugi dan il treci je dosao doma serviser,odmah sam poceo vikat kako je pizdarija od modema skroz crkla i nemam zivaca sa njime vise na sta je on rekao u redu i izvadio thomsona iz torbe(bez testiranja starog uredjaja il neceg drugog). od onda nemam problema sa pusanjem veze. probaj tako meni je tako proslo ![]() (samo budi "pametan" i vici na njih)
![]() |
#12 |
Premium
|
@MORH hehehe nisam bas tolko snalazljiv i agresivan ![]() budem vidio mozda mi frend da kasadu koja mu je viska pa cu vidjeti dal je to modema, jer mi netreba nis posebno u smislu da mora raditi od 0-24h i biti umrezeno vise racunala kad imam samo jedno racunalo, pa sam mislio za ovu mogucnost produzivanja ugovora iskoristiti za neku drugu stvarcicu kak sam bio profitirao kod zvucnjake x-530 nemam snjime nikakvih problema, a sam nebih dao 550kn kad tolko nevrijede ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
kad je taj tehnicar neki papak ili si ti dobio produzenje UO bez vlastitiog znanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
vezan sam ugovorom. sad mi je svanulo ![]() ja sam se svadjao na telefon da cu im platit pola racuna jer zelim punu brzinu koju placam a ne pola na sta mi kaze nemozes platit pola....pa znam da nemogu idem ja u t-centar cut cemo se jos. dosao tamo i tip mi rekao sta da napravim ![]() dosao tehnicar-sa njim isti posupak ponovio(pametovanja i zivcanjenja) nakon cega kad mi je dao ruter je dobio i soka i za jest ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
zajeb je samo sto su brzine DO 4 Mbit, DO 10 Mbit i DO 20 Mbit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
mah bio jucer dobio ruter KASDA od frenda koji mu je visak i vidio sam da nije problem u starom vjernom modemu s kojim nikada dosada nisam imao problema i isto je blinkala DSL lampica ili bi padala brzina prema speedtest od 0.7 pa 2 pa 1.7 pa 3 i nest itd. i zovem ja SZK i tek sada su uocili da nes nestima od njih do mene p**** njima m******* htijeli su mi uvaliti novi ruter preko ugovora, a imo sam namjeru da novim ugovorom dobim nes drugo kao sto sam prije bio dobio zvucnjake X-530 @MORH neznam vise jesam li jos vezan za ugovorom ili nisam jer sam bio uzeo tada zvucnjake X-530 da produzim ugovor odtada je proslo valjda blizu 18mj. ?! jer sam bio pretprosle godine uzeo na Bozic, a dobio ih poslije nove (prosle godine), no lik mi je bio reko da mogu uzeti novi ugovor da dobim novi ruter pa mislim da je onda isteklo tih 18mj. e sad nebih htio popusiti taj novi ugovorom nekakvim ruterom ak mi nije potreban, vec bi htio taj ugovor iskorisiti za drugu stvar kad budu imali u ponudi npr. malo bolje sluske, hard, monitor i tak nes, pa da se tak domognem malo boljih stvari za koje bas nemam novce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|