|
![]() |
#1 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() (reci cu vam sve kako sam radio od samog pocetka) evo ovako danas sam se uputio instalirat windows vistu.i stavio dvd,sve ok stavio da se instalira dovrseno i sve eh sad gledam da je 32 bitna i tu popizdim zato sta nisam stavio da se instalira x64(imam ih oboje na tom dvd-u)i nista posto mi nece bootat sa dvd-a od viste jer nije pravilno bootabilno kopiran,stavim cd od xp-a sa service packom 3 i odem u recovery console formatiram disk i pobrisano(e tu pocinje)izadem iz recovery console i restart ompa sve kako ide kad ono kad treba pocet boot meni izbaci error missing ntdlr press ctrl+alt+delete for restart napravim to posto imam 2 fizicka diska probam u biosu stavit da dize sa drugog diska wine ali nece. instalirao nove windowse i trazim kako se rijesiti problema ali samo sam nasao program vistabootPRO ali on je samo za vistine boot i nemogu nista odem opet u recovery console pomocu cd-a od win xp sp3 i tamo upisem bootcfg /rebuild napravi sve kako treba,restart,i pojavi se kad treba bootat 2 reda prazna(bez slova) i treci windows xp lalala prvo odem na 1 prazan red i pokrenu se ovi nowi win xp sp3 koji su tek instalirani i opet restart pa onda na drugi prazan red i pokrene stare windowse(yeeeeeeey bio sam sretan:P) maknem nove wine posto sam se ponadao da chu opet gore navedenim postupkom vretiti sve u normalu,ali neche opet ntdlr is missing. i sad si razmisljam kako da vratim posto sam davno odustao od win viste x64 samo hocu da se sistem bilo kako boota na stari xp sp3 i da sve bude kao prije ako je to ikako moguce. molio bih vas bilo kakvu pomoc bilo sta
za to treba imat muda prijatelju, za to treba imat muda Zadnje izmijenjeno od: matijab. 12.01.2009. u 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Problem?
|
bilo tko molim vas cijeli dan sam izgubio na tome a dosta mi je bitno za posao da to ucinim da mogu normalno radit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi napravio ovo nakon sta ti je bacalo ntldr is missing? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Problem?
|
aaaa probat cu to sigurno samo ne sada hvala ti jako puno mislim da je do toga hvala ti josh jednom p.s. pretpostavka azasto: jer dok sam pokusao trazit preko jednog programa nije nalazilo taj file.hvala ti jos jednom
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
otvori c:\boot.ini i javi sto imas u njemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|