|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Usb 2.0 Ext. Hdd
ovak imam vanjski 160GB u kucistu koje je prokopcano preko usb kabla.... kuciste je usb 2.0 i naravno konf podrzava usb 2.0 ali prijenos podatak je uzasan tj ziher je 1.1 ver. kako je to moguce??? javlja mi da nemam USB HI-SPEED controller na kompu.... spojim kod frenda i dela ko vekerica j. pod 2.0ver. Eh sta sad ??? aj pomozite zec mi je.., Kad pokusam pokrenut usb 2.0 drivere sa cd-a kaze mi da netreba jer to spada pod XP sp1 i da je to instalirano.... pokusao sam pod win-update i nista???? sta sad? Windows XP USB2.0 Driver Installation ==================================== Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to install this driver, because they already contain software support for USB 2.0. _________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
sta nema nikakvu soluciju???? AJ narode pomozite... patim se na nekakvih 900 kb/s transferu.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
jesi pogledal u Biosu? mene je na laptopu to isto peglalo,jednostavan klik i :gle!radi.. a kaj nisi dobil morti install cd za USB ladicu,probaj provuc instalaciju jos jednom... ima neka luda caka s tim, ja sam se isto znojil dok nisam proaktal probaj i prebacit u koji drugi USB utor ak ga imas, morti ga Widozi "progutaju",...,uglavnom , kad jednom prode kao usb 2,0 hispeed.,poslije je OK, sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
USB 2.0 control mode: (ima HI- SPEED i FULL SPEED) na bilo koji da stavim isto mi je CD sam dobil al kaj kad ga XP prepozna i CD je samo za 98 i resto ... sve sam utore popikaval i stanga.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prigorec po defaultu
|
ne,ne..
na cd eju bi ti trebal biti kao ono jelte program,ne drajveri , e pa onda u toku instalacije tog programcica ti javi da instalira Ali pci USB root ctrl. ili tak nekaj, e onda je to -To! inace mozes se igrat, pa probat deinstalirat USB root hub ,pa da ga ponovo snima, al sa prikljucenom ladicom, ma znam da ti je kolinje, tak je i mene fakala u bulju,poslije je sve fijuu! nedaj se Floki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
neznamkojeg imas mitzek ali moj je hd-d2-u2 ali ipak ja taj software mi posalji sve sasm probal.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
jako poznato... ![]() kao sto ti je rekao mitzek , nekad pukne kompic pa prijavljuje gluposti, ja bi ti pokusao pronac najnovije drivere za usb2.0 od proizvodaca...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
probaj ofriskat, mozda pomogne. Intel Application Accelerator Intel INF Update Utility865_875
![]() |
#9 |
Premium
|
evo da se uvjerite da nisam munjen!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jesi li frisko ili nisi :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
|
posalji mi mail adresu, budem ti poslal navecer nekaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pa skinuo sam taj intel AA ali nista pusiona kaze nemam taj chipset.... ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
tvoj MBO ima intelov chipset, mozda si skinuo krive "fajlove" u biti ciljam na novu verziju drivera za MBO, nista mi drugo ne pada na pamet ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
sad ono najslade.... ONA DELA !!!!!!!!!!!!!!! SRETAN SAM KO MALO DJETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sad kad bi me pitali kak sad dela??? hmmm......... zadnje kaj sam napravil je da sam pod device manager tj... updejtal sam drivere od onog vraga kaj je Blade rekel "enhanced" bla bla bla ... nikakav cd nisam imal unutra nit je sta skidal sa neta..... majku mu njegovu skinul je oregigi is winowza dir. ???? go figure?? zakaj to nije napravil ranije??? pojma nemam..... eto velim vam opet DECA MI NISU RAVNA KOLKO SAM SRETAN..... vec sam misli sve zalit benzinom (super 95 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|