|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
(riješeno) Problem sa ATI1950pro+HDMI+LCD
Pozdrav ljudi, imam mali problem .. naime spojio sam 1950pro sa lcd philips 32pfl7603h preko hdmi-a(dvi-hdmi adapter), i istovremeno je spojen i lcd lg l1710S preko vga. problem se javlja kada je lg spojen i u catalist centru stavljen kao primary display, a tv je disabled. cim mijenjam programe na tv-u na kompu se cuje onaj poznati zvuk prepoznavanja novog uredaja i catalist automatski radi clone tako da je lg primary display, a tv je secondary . Nakon toga svaki puta kada se mijenja program na tv-u na sec nestane slika na lg-u i pojavi se i tako stalno.... stavljeni su zadnji driveri, grafa je powercolor 1950pro i sve ostalo funkcionira savrseno samo ovo zeza. Stavio sa pod display option "use manual detection only" ali ne pomaze. Takodjer sam napravio i dva profile-a u kojima je jedan samo za LG, a drugi samo za Tv i to isto funkcionira dobro samo sto kada ukljucim LG-profile cim se promijeni kanal na Tv-u on opet radi clone i slika na Lg-u na sekundu nestane i opet se pojavi Zanima me da li je netko imao slicnih iskustava i kako je to rijesio... THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
zar je moguce da nitko to nije radio ili primjetio taj problem ?!?!?! pa stvarno je iritirajuce a ja ne znam rijesenje ....... THX again |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da probaš alternativni način spajanja? Recimo, DVI > DVI ili DVI > D-SUB? Ta grafička službeno ne podržava HDMI pa je možda u tome problem...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Rijesenje
evo nakon sto sam uhvatio malo vremena uspio sam naci rijesenje gore navedenog problema.... dakle jedino sto treba zaustaviti odnosno izbrisati je C:\Windows\system32\Ati2evxx.exe...... objasnjenje ati2evxx.exe is the ATI External Event Utility for your ATI display drivers. It manages the ATI Hotkey feature. This process can be removed to free up resources without compromising system performance. dakle, ako netko ima slicne probleme evo jednostavnog rijesenja... pozz ljudi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|