|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
koja je za sada najbolja svemirska igra?
Ovako ljudi, otkad sam zavrsio igrati freelancer dosla me volja za novu igru, pa da vas pitam koja je najnovija i po grafici najbolja svemirska igra.Dosada sam mislio na SpaceForce Rogue Univerese ili Darkstar One. Ako mi mozete pomoci jer se dvoumim ,ako ne predlozite mi neku drugu... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mass Effect, bez premca najbolja svemirska igra.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni je Darkstar One najbolja od novijih, SpaceForce mi nije legao. Imas dalje: Dark Horizon, X2, X3: Reunion, te probaj Freelancer multiplayer s modovima. Eve Online je odlicna igra, ali meni bi oduzimala previse vremena (isto ko i WoW) te je zato neigram. Mass Effect je takoder odlicna igra i isplati je se odigrati makar nije istog zarna ko ostatak nabrojenih igra. ![]()
|
|
|
#5 | |
|
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
kao i npr sa diablo 2 i svim ostalima koji ga kopiraju ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Freespace 1&2 bez premca te modovi. Dosta dobar shooter je Starlancer, i naravno Wing Commander serijal. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa di si Panzer ... eheh Potpisujem receno ... Freelancer je Bog, jedina dobra stvar od MS-a ![]() Svima gladnima svemira, preporucio bi da probaju Freelancer MP, pogotovo Void server. Sjajna komuna sa sjajnim modom. Al prvo poradite malo na skillu
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam Dark Star One. Nije loš, ljudi ga nazivaju "freelancer 2" i s razlogom, jer je vrlo sličan. Ali nije me dugo ipak držao pred ekranom, neki detalji su drukčiji neg u freelanceru, pa mi zbog tih nekih sitnica nije baš lego. Al ako si fan tog žanra, probaj, nije uopće loš. Grafika je stvarno ljepa, i odlično se vrti. Moglo bi ti se svidit, meni nije baš lego, jer sam ful naviko na freelancer, i nisam se mogo priviknut baš na te razlike. Mass Effect je isto odličan, al je više kao Lost Planet, nije jurcanje letjelicama i to, drugi žanr. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
freelancer |
|
|
|
|
|
#18 |
|
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Sjeća li se netko igre Star Trek: The Next Generation: Birth of the Federation iz '99 godine? Malo poznata igra, ali čuo sam da je odlična...
|
|
|
#22 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nešto što je bilo dobro u 99godini je sada apsolutni smijeh... ja ni ne volim pokretati te stare igre, volim živjeti u njihovom doživljaju koji sam imao tad, jer kad ih sad vidim i vidim kako jadno izgledaju... ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Buduci da nigdje ne vidim spomen platforme a ujedno citam i provokativan ton kolege Gabre ![]() Onda cu spomenuti najbolju Spacericu svih vremena : Elite Kultnije sigurno ne postoji od Elite. P.S. Upucenijima u Elite... zasto samo cuo da neki "EvE" kojeg spominjete i igrate na PC-u, spominje se upravo u kontekstu Elite igre? . Zagrebatija . |
|
|
|
|
|
#24 |
|
*
|
A nitko nije spomenuo Space Invaderse ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Visage - pa upravo zbog toga ne želim pokretati više te stare igre jer želim da mi ostanu u dobrom sjećanju. Elilte sam imao i igrao na comodorcu, i kad sad vidim na što liči, plače mi se... ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Druga stvar, bolje je bila portirana na ZX-u nego na C64 ![]() Prava space atrakcija na C64-ki je bio jedan i jedini Uridium ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ne, ovo je samo simulacija necega sto autor navodi kao PC verziju u nastanku. oVo je C64 originalna verzija. Kao sto vidis, uopce nije loša.S druge strane, ako nisi Aztec Challenge igrao, onda je sramota da si uopce C64 imao Sramota je dupla da mi nitko nije znao reci za EvElite pitanje. Bas mi rekose dobri ljudi : eVe se veze na EliteZanimljivo! . . Junak 80's tjedna |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Eh da, N64 je imao predobre igre, i dan danas mi je žao što je moj N64 "poginuo" na kućnom partiju! ![]() Previše smo se zanijeli alkoholom i igranjem! ![]() Star Wars: Rogue Squadron ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
X3: Reunion i X3: Terran Conflict FTW!
|