|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
AMD 64 za 754
Dakle-zanima me par stvari. Koja je sve razlika u CO i CG reviziji proca? CO će raditi kad ništa ne radi na 800 pri 1.3v/35W, CG na 1000 pri 1.1v/22W. Kakve su još razlike kaj se tiče npr. clockanja, na kaj treba pripaziti pri kupnji, koje su najbolji stepinzi i sl... Vidim da već dosta forumaša ima 64-vorku pa se valjda već nakupilo iskustva ![]() Vidim da ima vani za kakvih 190€ AMD Athlon 64 3200+ 754 boxed 2.00GHz 1024kB Cache (ADA3200BOX) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
pa kaj nisi rekel da buš čekal socket 939 i PCI express ![]() CG se sigurno bolje clocka i puno stabilnije radi sa primjerice dva dvostrana memorijska modula ovaj proc kaj si ti naveo je clawhammer i teško da ih ima negde više i vani jer ih AMD više ne proizvodi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Morti mu je dojadil njegov KT400 čipset... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
oho jelc...kaj ploča napokon ide u mirovinu ??? inače...teško da češ naići na C0 reviziju proca (nije da je šteta),a na claw-a zaboravi...nema više IMO ti je DFI UT nf3 + 3000+ najisplativija investicija (kasnije opet zemeš nekog s754 mobilca ili sličnu boleštinu kad padne cijena)....pošto većina proceva ima max FSB oko 240-250MHz i takt od oko 2.5 GHz (zračno hlađenje) taman paše 10x množitelj pa da to vrtiš 1:1 tu negdje kak je i kod mene ![]() inače dosta dobrih informacija imaš ovdje ,a konkretne rezultate OC ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
A ne, ne...ne ide legenda još u penziju ![]() Ipak je to krasna i stabilna ploča i sa procom na dvije i pol gige i 9800/XT vrti sve kak treba ![]() Samo malo gledam cijene tu, gledam vani pa se informiram. Pa mi je zapeo za oko taj Athlon 64 3200+ sa 1024kB Cache-a.(190€) Moram priznati da nisam baš pratio te nove procove pa me je zanimalo par stvari. Za sada samo malo njuškam okolo. Jer-da mi se bog-zna-kako sviđa trenutna ponuda...baš i ne. PCI-E mi se ne sviđa nikak ![]() Polako sam počeo gledati za nadogradnju, ali mislim da ću još malo pričekati, sad će dolaziti i novi procovi (jeftiniji nadam se), bit će veći izbor ploča i grafi...a možda u napadu mazohizma piknem i novu ATI matičnu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pronjuškaj malo po sličnim stranicama... http://geizhals.net/eu/a64318.html |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Caught Somewhere In Time
|
sumnjam da ga ima i vani osim toga kaj će ti promotrite ovaj rivju pa vam bude sve jasnohttp://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=230 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Caught Somewhere In Time
|
sumnjam da ga ima i vani osim toga kaj će ti promotrite ovaj rivju pa vam bude sve jasnohttp://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=230 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ovogaaaa... jel to možda ovo? ako netko plaća u kešu možda ga se odreknem. ponude šaljite ovdje, mailom, na mob ili PM. ako bude konkurencije prima se mito u obliku alkohola, pljugi, hardveraja i naravno plavih koverti. ![]()
![]() |
#17 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|