|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Windows XP poludio - za stručnjake :D
Prije par dana dok san bio za kompom dva puta je nestalo struje. Naravno to je za sobom ponjelo posljedice kao npr : ![]() ko što vidite Sys restore neradi kao ni jos neke stvari koje se tu nevide poput pasteanja ( fajl mogu kopirat al ga nemogu paste-at) micanja ikona itd pretpostavljam da je sve to kriv taj nestanak struje te da je oštetio neke fajlove na kompu jer je vista dskchk om popravila 260000 indeksa a s xp naravno nemogu pokrenit chk dsk pokusao san s win xp sp3 updateat windowse no s cda nece da ocita fajlove sve ( jednom je bio abebxvfa.sys pa a6ku0e3s.sys itd) jedino nisan proba repair s cdom od windowsa nezelim reinstalirat windowse jer previse je tu programa i gluposti i postavki i stvari napravljenih u registriju koje neželim opet postavljat jer bi na to izgubio dobrih misec dva ima onda ko kakvu ideju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj to jedino što još nisi probao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
al imam probelm ja na kompu ima neku remadeanu verziju darkedition od koje neman cd i ona se vodi po sp2 a doma iman samo cd od sp3 pretpostavljam da bi se bez updatea darkedition dogodio neki sukob u programima pa mi nema smila s njim pokusavat repairat jesam li u pravu? ali jel moguce da se popravi s obicnim SP2 bezobzira sta je ovaj moj dark edition? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
mislim da nece bit nikakvih sukoba, ali ce ti ta SP3 verzija sigurno instalirat neke stvari kojih nema u toj tvojoj verziji... no, po pravilu bi trebalo pokrpat i reinstalirat sve fileove koji su osteceni/nedostaju... Ono sto jos mozes probat je taj file apphelp.dll potrazit na netu i vidit cem sluzi i kako ga sredit, skinut, reinstalirat i slicno... konkretno, skines ga s neta i paste-as u System32 direktorij... nakon toga probaj dalje.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|