|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pomoc
Pozdrav! Imam komp procesor je amd 2.4 , maticna albatron kx18ds pro socket A, 1gb dual ddr-a i sad mi treba neka bolja graficka kartica buduci da imam ati radeon 9550 AGP! Buduci da su Agp katice puno skuplje od Pcie da li mi je pametnije naci neku maticnu plocu polovnu koja ima PCie utor pa kupiti Ati radeon hd 2600xt! Sta mislite o toj kartici? Koju bi ste mi maticnu mogli preporuciti? Lijep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Misliš da kupiš socket A matičnu? Te su jednako rijetke i skupe ko AGP grafičke. Bojim se da ti je potreban kompletan overhaul - komp ti nije više nadogradiv... Radeon HD 2600XT nije baš neki izbor za moderno igranje. Ako hoćeš jeftino, a pristojno, ima HD 3850 kartica na prodaji za po 400-450kn, to je danas minimum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma znam da mi je potreban nov komp ali sad trenutno nemam love za novu masinu pa bi sad barem malo ovu staru kantu unaprijedio! ![]() Sto se tice maticne ja bih neku maticnu koja podrzava moj procesor a da nema agp grafiku! p.s. gdje se moze kupiti HD3850 za 400-450kn??? Zadnje izmijenjeno od: danny-xt. 08.01.2009. u 22:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|