|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Problem sa samsung monitorom...
Imam samsung t240. Kupljen prije nekih godinu dana. I sad mi poceo stvarati ogromne probleme. Nakon sto upalim komp, tj. nakon nekih 10ak min koristenja, slika mi jednostavno postepeno izbjeli do faze da je cijela slika u kristalno bijeloj boji. I onda moram uzeti odmora nekih satak vremena da bi mi monitor ponovno radio. Kako nikako ne mogu da nadjem garanciju (idiot ![]() Pomozite, jer u stisci sam nenormalnoj ![]() Zahvaljujem unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi siguran da je monitor problem? Možda je grafa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Poprilicno siguran. Naime, na monitor imam prikljucen i ps3 preko hdmi utora. I u tom slucaju se ista stvar dogadja, slika jednostavno pobijeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je tako, lijeka nema - nosi na reklamaciju. Ako znaš gdje si ga kupio i otprilike kada, vjerojatno će ti naći račun u kompjuteru pa ćeš moći ostvariti garanciju. Posjedovanje računa bi dosta pomoglo. Nazovi firmu gdje si ga kupio i porazgovaraj s njima.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
upravo tako, ako znas kada je kupljen moraju ti na zahtjev izdat novi racun, a sad jel on i garancijski list to je drugi par carapa, al vjerojatno ce proci reklamacija i ovako. svakako se odi raspitaj oko toga kod prodavaca. na zalost tesko da ima rjesenja osim reklamacije ili da se netko javi tko je imao takav problem i rjesio ga solo lemilicom, sto je malo vjerojatno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|