|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ne uspijevam rastegnut sliku od ruba do ruba monitora
ovo mi se pojavilo samo od sebe pred nekih 3-4 dana, ostaje mi prazan prostor uz jedan rub monitora, slika ne uspijeva ispunit monitor. ako mičem sliku lijevo-desno iz menija u monitoru, onda mi se pojavi crnilo u drugom rubu. veličina crnila varira sa frekvencijom, na 60hz je najveća, a na 75 hz (koliko mi max podržava monitor) je najmanja. u pitanju je samsung syncmaster 172v lcd monitor. spojen na nvidiu 8500. novi driveri ne rješavaju problem. slika mi je zbog toga i mutna, jer su slova stisnuta pa su negdje zamućena. ako stisnem AUTO na monitoru on vrti lijevo desno ali opet ju ne uspije rastegnut, a opciju rastezanja nemam u monitoru. ne smeta me toliko to crnilo koliko razmućena slova. ![]() ![]() ![]() evo tu se vidi koliko su slova negdje zamućena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
skini Nokia Monitor Test pa se u njemu igraj, to je mali program s kojim podesavas te stvari oko monitora, iako se meni cini da je ovo ozbiljniji problem... kolko je star monitor i koji je model? edit: sry vidim da si napisao model |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
ja bi probao instalirat ponovno drivere od graficke, ali ne skidati s neta nego uzmi CD koji s dobio s njom i onda te instaliraj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
sa prozorima je sve ok. jer je sve ok osim sa tom slikom, pa mislim da grafika brljavi. mogu probat spojit drugi monitor pa vidit šta se događa, iako ne sada. svejedno hvala na savjetu, ali još jedanput prolazit kroz proceduru instalacije me ne privlači, to mi je najgore šta mi se može desit. omega driveri za nvidia grafiku O_o šta nisu omega driveri samo za ati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nedavno se to desilo na jednome 19" LCD samsungu starom mozda godinu ipo dana i uspio sam preko njegovog menija sliku dovest u normalu..PS.Sta se tice omege-> http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A daj mi reci kad mjenjas rezolucije, da li isto crnina sa strane?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|