|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Corsair vs Kingmax DDR
evo pošto slažem novu konfu došao je red i na memoriju....vidim da u Linksu imaju Corsairove module od 256 MB a neznam jel to bolja memorija od Kingmaxove ili su tu negdje...ima li tko kakvih saznanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
bolja je ali je i skuplja
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo jedan dobar review http://www.legitreviews.com/reviews/valueselect/ U svakom slućaju - skuplja 100 Kn od Kingmaxa i toliko vrijednija ![]() Ekipa je clocknula na 450 FSB - da nas vidimo ta napraviti s DDR 400 Kingmaxom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ali ako ovo nadješ svaka ti dala. po meni je to trenutno best buy i sve ostalo. nije ko corsair, ali mislim da 1% ljudi na forumu ima ploču koja može potegnut više nego ovaj kingmax, tak da ono... go for it. jedno opozorilo... nikada color module DDR433. s tim čipovima su valjda pročišćivali nove pogone ili nekaj takvo... fakat su se zbrukalil s tim.
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Horza, ja ne sumnjam u Ozrenov test nego sunjam u Kingaxove module, odnosno to su vjeorjatno bili specijalni recenzentski primjerci. Po meni su Paskeovi mjerodavniji. Iz iskusva ljudi govorim da često HC 500 neće na 400 na CaS 2. Treba biti JAKO oprezan s Kingmaxom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
ma ovaj kingmax koji kod nas dolazi je smece....bas smo frend i ja testirali na athlonu i nfroce2 maticnoj i boljim se pokazao infineon...a i moj stari samsung je bolji....kingmax superram...supersmece |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|