|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Siemens Gigaset SE555-problem
Postovanje! ![]() Problem nije toliko u routeru koliko u kolegi koji je prckao po kompjuteru i uspio uninstalirati USB za bezicno povezivanje. ![]() naravno, ne moze popraviti, vratiti sto se vratiti da sa system restore...ni sluzba za korisnike mu nije pomogla pa me zanima dal' je netko imao slicnih iskustava? mozda ima neki programcic za vracanje tih uninstaliranih stvari/postavki? ili neka caka na koju oni nisu obracali pozornost kad su pokusavali ponovo instalirati USB? ili ici na brisanje svega i ponovnu instalaciju? ![]() savjet? pomoc? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa kako je deinstalirao usb neka ponovno instalira (odabrati već spojen tj. postojeći hardware). Ako to nezna / ne uspije onda mu slijedi kazna čisti install. Neka izbjegava SP3. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne kuzim bas u cemu je problem? ![]() Pocisti ostatke onog sugavog Siemensovog programa i drivera sa ccleanerom, registry cleanerom il necim slicnim. Nakon toga (rebootas prvo, jasno), pravac ovaj link i skini zadnju verziju drivera. Pristekaj 108 USB adapter i kada te zatrazi drivere, samo mu daj path do ovih koje si skinuo. Opet reboot i onda podesis wlan preko vindouzovog wireless network wizarda. ![]() Vjeruj mi, na taj nacin koristim 2 Siemensova USB adaptera vec 3 godine i imam 100 put manje problema (bolje receno nemam ih) nego sa onom famoznom Siemensovim isprikom od programa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Opis blema tj. trenutnog stanja nije baš najbolji. Gore sam spominjao situaciju ako je deinstaliran usb kontrolac / hub. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|