|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Razlika izmedu dvije 6730s-ice
Evo, namjeravam konačno dovršiti kupnju laptopa koju obavljam već duže vrijeme...lovu spiskam na nešto drugo, pa onda kad imam lovu nemam vremena itd. itd. ![]() Sad kad imam oboje gore spomenuto odlučio sam slatke muke privesti kraju. Dakle, radi se o dvije konfiguracije HP 6730s modela, KU360EA i FU531ES. Mislim potrošiti nekih 6-6,5k kn. Prvenstvena namjena laptopa bi bio internet, multimedija, Photoshopanja malo...igre nula bodova. Razlika između ova dva modela je jači procesor, +70GB HDDa na skupljem i grafička. Mislim napraviti downgrade na XP i u startu staviti dodatna 2GB RAMa da sam miran neko vrijeme... Kao što sam rekao ne mislim laptop koristiti za gaming, ali ga ne mislim baš sutra mijenjati tako da bi riječ-dvije o grafičkama koje dolaze unutra bile poželjne (iskustva ako neko ima i sl.). Unaprijed hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako su ti igre definitivni no, no, no - onda ovaj drugi zbog razloga koje si i sam naveo. Performanse grafičkog podsustava su tu negdje - prema notebookchecku strpane su u istu klasu s tim da je HD3410 nijansu jača. 4500 MHD | notebookcheck. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To se zove brzina! ![]() I mislio sam da je grafa na ovom slabijem jača pošto je crveno boldano napisana tako da se vidi iz aviona i upadne u oči...ali znači na obadvije se može fino Photoshop i multimedia vrtit? I još nešto, vidim sad na ovom KU360EA WebCam nije uopće navedena dok FU531ES ima onu od 2MPXa...jel to znači da ovaj slabiji uopće nema Cam-a ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Samo da se javim kako sam danas piknuo 6730s-icu, ovaj jači model...laptop je strava. ![]() Još jednom hvala tutix-u na pomoći. Cheers. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|