|
![]() |
#1 |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
Cudni problem sa rezolucijom
Imam cudan problem sa rezolucijom, naime cijelo vrijeme sam imao rezoluciju 1152 x 864 pixela, i jednom kada sam restartirao komp sada mi ta rezolucija ne valja. Kada je stavim cetvrtina lijeve strane ekrana je potpuno crna, kad stavim normalnu rezoluciju - sve normalno, kad stavim ovu koja mi najvise pase - opet isti problem :confused: Mislio sam staviti screenshot, ali kad uzmem screenshot i napravim ga sve je na screenshotu normalno tj. nema tog crnog dijela :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Možda je do drajvera, meni je na mojoj staroj atici (9600Pro) znalo zahebavati sa rezolucijom i refrashom. U postvkama je sve pisalo da je ok a nije, kada sam potvrdio na te iste postavke tek ga je onda poriktao kak treba (nije bilo toliko često ali se znalo desiti). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
jesi mozda nosio negde komp??? mozda se desilo da je nazad kontakt nije dobar,jest da je mogucnost veoma mala ali postoji i to jer znam da je kod mene bilo tako ja ko mutav trazim u cemu je probelm...a ono ebeni kontakt.......
![]() |
#5 |
zgubidan
|
Nisam nigdje nosio komp, ali sam utakavao ponovno zice od internet routera jer se zna zablokirat pa mu izvadim zice i spojim pa radi :misli: idem vidjet, cek EDIT: Nije :mad: Malo sam ih bolje nataknuo i opet isti problem, uglavnom kada mi nije dobar kontakt ekran mi pozuti/poljubicasti onda ih malo zavidam i sve ok, ali sad nece Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.01.2009. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji monitor imaš? Ako je to ovaj LCD iz opcije Moj komp i ako je spojen preko analognog (D-SUB, VGA) sučelja, stisni tipku auto ili auto adjustment da ti namjesti sliku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
možda ispadnem glup ali mislim da je do monitora ak ti na print screen izbaci normalnu sliku
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|