|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Vezu na 2 korisnika podijeliti?!
pozdrav, nadam se da mi mozete pomoci... imam iskon duocarnet (i onaj thomson speedtouch dsl router) i router Micronet SP888C. e sada me zanima dali i kako mogu tu jednu vezu razdijeliti na dva korisnika (nemam bezicni net, vec bi htio sve spojiti sa kabelovima). Zadnje izmijenjeno od: CROXXX69. 03.01.2009. u 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JTP - Online trgovina
|
htio bih se spojiti sa kablom. ali imam jedan problem: sta moram u ovim opcijama odabrati? evo prvo me pita ![]() ja kliknem na "dialup xdsl PPPoeP" pa onda ne kuzim sta moram ovdje utipkati: ![]() i nakon toga bi trebalo to raditi?! spojio sam sve, samo me to jos muci... a nazalost ne mogu taj drugi pc direktno na modem spojiti (na iskon thomson router) jer je predalek, pa moram pomocu routera se nekako konektirati... ali vidim da bas i nije tako lako?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta će ti Micronet router kad Thompson ima 4 lan priključka? Osim toga, Thompson dolazi default u router modeu i samo treba ubosti LAN kabele u njega. LAN kabel može biti do 100m dug, a sumnjam da je drugi pc toliko udaljen od routera.
![]() |
#5 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Nažalost, nije to tako... ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JTP - Online trgovina
|
pa nazalost je, udaljen je dosta. tj. teoretski bi mogao ga spojiti, ali onda je taj kabel po cijelome stanu i to ruzno izgleda. a ja sam spojen na taj thomson sa dugackim kablom, samo sto smo morali ekstra busiti rupe po zidovima i onda kreciti i zatvarati rupe da ne izgledaju ruzne i tako... pa zato mi se neda to ponovno napraviti. zato bih sve preko tog dodatnog routera, jer bi bio blize i kablovi se nebi vidjeli... jel ima ntko neku ideju? i jos me zanima gdje se nalazi login, ili key za pristup bezicnoj vezi? jer zelim se spojiti sa mobitelom preko wlanom, ali pise mi da je moja veza zakljucana i da trebam upisati code?! Zadnje izmijenjeno od: CROXXX69. 06.01.2009. u 20:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|