|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li se moze saznati/procitati koliko...
... je neka przilica bila u pogonu, tj. koliko je medija zaprzila. Ono kao sto na fotokopirki ima counter za broj fotokopija. To bi bilo tako logicno da postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Koliko ja znam ne može
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
dosad nisam cuo da se moze...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... mislim da bi neki pametniji sklop košta kao pola CDRWa a i opet bi njega netko hacknuo jako lako, pogotovo mislim na one koji snime 300 - 500 medija u tjedan - dva i onda prodaju uređaj ko "nov" po oglasnicima, star svega tjedan, dva i to ga prodaju pod hitno za nikakve pare (a mislim škrtaca, pa digli su 2000 - 4000 kn na njemu i sada još pokušavaju izvuč tih extra 300 - 400 kn umjesto da ga poklone ili bace ) ![]()
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Odgovor na tvoje pitanje - sa sadasnjim specifikacijama konzumentskih przilica to nije moguce samim tim i program kao takav je nepostojeci. Postoje u pro tape recorderima jos od 70-ih, sklopovi (sa dediciranom box elektronikom) koji pokazuju koliko je sati masina radila i bila u upotrebi. Buduci da su posebno 80-ih pa do procvata ranih 90-tih razni Fostexi,Adati,Otari,... i slicni recorderi (HD ili Tape) cijenom spustili se nize iz studija i do bolje stojecih homemakera taj device je postao obavezan upravo da se vidi koliko je stvarno star uredjaj. Posebno Alesisov Adat koji zna mjenjati i do 10-tak vlasnika Postoji takav sklop i u dediciranim pro recording (multi press) masinama koji snimaju i na opticke formate (CD/DVD...) ali to nije jeftina roba ![]() Naravno, svi broadcast uredjaji (A/V) imaju tu opciju jer nije nevazno koliko je radio scop sa kojeg ce se pustati tvoj film veceras na dalekovidnici, odnosno tvoja omiljena repriza Inspektora Montalbanoa. Za par stotina Jureka moze se nabaviti Yamaha,Tascam ili Alesis, audio HD recorder koji ima i przenja na CD a poneki imaju tu opciju pokazivanja koliko se koristio isti. recimo ovaj : Ipak to su masine ispod 1000$ pa je dobra volja proizvodjaca da ih i tu ubaci ![]() Opcenito taj od milja zvan "honesty box" se nalazi redovito u skupoj pro opremi, mahom za visekanalno snimanje ili pro scop-ovima. . .. ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|