|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Instalacija windowsa XP na toshibu a100
Pozdrav dobri ljudi Imam problem. Naime curi pokusavam instalirat windowse xp na SATA disk toshibe a100 psaane, ali nemam usb removable floppy. Molim vas pomognite mi, jer cuo sam za onu opciju s nLiteom, ali nikad nisam radio s tim i stvarno nemam pojma gdje naći sata driver za taj komp. Trazio sam po tohibinim stranicama ali nikako... BTW. što mislite o onim unlimited edition windowsima? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Blagdanski duh još traje pa nećemo "drvljem i kamenjem". Potraži malo po forumu, ima jedno biljun tema sa istim pitanjem (XP + SATA kontroler / disk) uključujući i Sticky. Najjednostavnije je opcija sa nLite - om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uz ovaj ima još jedan full jednostavan način -odi u BIOS i nađi stavku 'SATA Mode' te istu prebaci u vrijednost 'IDE Mode' i snimi takav BIOS. Sada ti neće trebati SATA driveri. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885
![]() |
#4 |
Premium
|
Odi u BIOS i nađi tamo SATA native mode i to stavi Diseable i sve će ti radit kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala ljudi, znam vjerojatno je toga bilo ranije. Znate kako je kad žene počnu kvocat, remeti mi koncentraciju. Uglavnom, native sata mode nemogu isključit jer nije takav bios, ali budem pogledao kako to napraviti s nliteom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|