|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kvaliteta zvuka
Ima li neke razlike u kvaliteti zvuka izmedu razlicitih mobitela (prvenstveno SE W serije i njihove konkurencije) ako se izuzmu slusalice iz jednadzbe? Kako naspram njih stoje smartphone-i?
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima dosta razlike. To jest na kojoj glasniči zvučnici počnu krčat. Imaš na gsmareni kod svakog moba i maksimalni zvuk. Koliko ja znam tytn 2 je imao jako dobre zvučnike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sorry nisam upit bas dobro postavio. Mislio sam ako se slusa na sluske - imam dobre sa strane, pa me zanima da li je sto se zvuka tice (gotovo) svejedno koji mob uzmem
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
e definitivno nije svejedno. recimo usporedba w550 i k850 nebo i zemlja, w550 baš onak skoro pa čist zvuk i podnosi dobro skoro do kraja glasnoću, dok recimo k850 nekak krči i slabi zvuk kad bas udara( a zapravo i nije neki bas) na slušalicama philips she8500 isti adapter iste sluške, ista pjesma, drugi mob, isti ekvalajzer također. i nije k850 jedini |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Sve se to da srediti, opromijeniti software i modati svaki K u W seriju, te staviti bolje drivere za zvuk, i problem riješen.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|