|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Mini review Lian Li PC A05b by SetH
Da krenemo.prije neki 2 mjeseca,saznao sam za jedan jako zanimljiv case (http://www.lian-li.com/v2/en/product...dex=63)...lian je uvijek bio viša klasa i sam većinu smrtnika nedostupan...ovo je kučište samo po sebi zanimljvio,jako je malo ali stane sve potrebno..zainteresirao sam se za njega i član NARAM-SIN (hvala još jednom) mi ga je uspio nabavit za 900kn (mjenjao cm690+300kn)... nakon dobivanja case,prvo me začudila njegova težina kojega je oko 6kg,što je jako malo ali opet uzmimo u obzir da je napravljeno od aluminija. Nakon otvaranja kutije,Lian Li je pokazao da zna i može napraviti jednostavan case koji izgleda odlično(meni). Bočne stranice su nekako jako tanke tako da sam se bojao da se neće savijati(kao kod casova od 50kn) ali naravno ne savjaju se.Prednja strana je teža od obje stranice i napravljna je od nekog težeg aluminja.Gumbi su mogli malo bolje bit napravljeni. U case nalazi svi potrebni šarafi te gumice za diskove. Na gornjoj se strani nalazi 2xUSBa,audio i firewire.Na prednjoj strani ,sa boka,se nadziru rupe koje služe za izbacivanje zraka sa prednjeg venta i psua Napajanje je smješteno sa prednje strane što nije baš česta pojava ali u ovom slučaju nužna.Napajanje se lako montira jer se vadi okvir na koji je spaja psu i onda se taj okvir spaja natrag sa casom i zateže sa thumbscrew.Također je ostavljeno dovoljno prostora da vent od psu može bacati zrak van. Ventovi nisu ništa posebno ali sam ih morao smanjit na 800rpm jer težim tišini.Na rupama se nalazi guma koja spriječava vibracije venta. Kad se sve komponente ubace sve oke stane i ako imate volje i vremena kablovi se mogu dobro sakrit(http://www.hardforum.com/showthread....33290&page=115) ..ja sam sa caseom jako zadovoljan i nemam ga namjeru još duuugo mjenjat Specifikacije: * Device: 5.25" bay x 2, 3.5" x 1, 3.5" internal x 3 * Fan: 12cm ball bearing fan x 2 * M/B Type: ATX M/B (max size: 12"x9.6") * Top I/O: USB 2.0 x 2, IEEE1394 x 1, MIC x 1, EAR x 1 * Dimensions: 210 x 381 x 490mm (W,H,D) * Slot: PCI slot x 7 * N.W./G.W.: 4Kg/5.9Kg * Dim. of M/B area: 188 x 348 x 226 (W,H,D) * Dim. of PSU area: 151 x 87 x 168 (W,H,D) - Nema pomičnog postolja za mbo Stari način zatezanja PCI kartica Skrivanje kablova? Zamjena prednjeg venta zahjeva bušilicu Ostaju otisci prstiju Topli zrak od gpua baš i nema gdje odlazit Cijena?dobavljivost Ventovi po meni okrenuti na krivu stranu + Nema vibracija iako je aluminij Mali prostor a jako dobro iskorišten Bay za hdd Skidanje 5.25“ maske Dobivaju se 2x12cm venta Propuh dobro izveden Ostavljeno je mjesta za vent od psu Brušeni izgled jednostavnost jako tiho Dosta rupa za izlaz toplog zraka Postavljanje psu a Nestandardni položaj mboa Ocjena:8/10 ispričavam se zbog lošijih slika ![]() SLIKE: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kuciste bas fora izgleda,onak minimalisticki,a opet dost prostora. Jos samo sredi kablove do kraja i bit ce bolje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Steta kaj nisu rijesili drot od struje malo bolje, nego ide posred kucista... bezveze, IMHO... i ne kuzim zakaj ti treba busilica da bi zamijenio vent? Inace, jako jako fora kejs ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nemože se izvući od baya za diskove koji nisu zašarafljeni nego sa nekim drugim zakovicama,il šta već stisnuti...pogledaj slike bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Neznam, nekak mi izgleda koda ima lan-party bolest, jednom sam se opeko na jednom dosta skupom "Antecu", neznam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Cudno su mi ta kucista s koncepcijom zaokrenute maticne ploce. A i put zraka u zracnom tunelu je obrnuta tako da je malkice Twilight Zone case. Treba se naviknuti vjerovatno ali meni bi uvjek bilo cudno (jer sam cudan lik). ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|