|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
do 1000kn
kao sto subject kaze treba mi kučiste do 1000kn vise manje 100-200kn ali ako bi mogli preporuciti neki koji je dosta prostran da mi stane vodeno u njega posto cu ga uskoro nabaviti (po mogucnosti da ima plexija na jednoj stranici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Cuj koliko god su iscufani, vec vidjeni i sve to. Moja preporuka ide Chieftecu. Ja imam Big Dragon. Tezak ko sam vrag pa vidis da nisi kupio papir. Ramice, prpreme za ventove neznam ja sam sa njim ful zadovoljan. Sad mada sam ja svoje kupio ima vec dosta pa je vjerojatno izaslo dosta novih kucista pa ono. Bas i mene zanima sto ce ti dugi preporuciti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
MOja preporuka ide Chieftecu Big dragon. POzitivna svar da ti komp u tom kucistu nece niko ukrast jel trimbaju dvojica i viljuskar da ga maknu , a unuitra ima mista za otvorit garazu a dode sveda +-650kn
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
također i moja preporuka ide chieftecu big i to recimo onoj novoj bravo i mesh seriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ma najbolje je aerocool lubic p3519 ima u linksu i ima stranicu od plexija : lol2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
kuciste je jeb*no ima mjesta ima kao napravljeno sve za vodeno ![]() moze se ugraditi napajanje iznad ploce i ispod ploce iako mislim da je to ispod ploce za rezvervar za vodeno vjerojatno cu uzet njega sada treba izmust jos 200kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
daj čovjeće kak ti se da dat 1400kn za kučište??? ja za 1400 kn složim komp i vodeno hlađenje!!!! nikad nebi dao za kučište više od 500-600kn!! zašt su nekupiš u linksu kućište aerocool aero engine jr., midi, black, bez ps??? košta 666 kn i zakon izgleda, ima prozor na starnici od plexija ja bi si to kupio 100% da mjenjam kučište! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
čuj ima nas svakakvih pa i glupih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
|
hahaha chief ![]() a ak os kuciste za 325 kuna ms tech 401 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Bome da.. 1500kn za kuciste stvarno nije sitna lova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Frend ima Chiefteca Big Dragona a ja Casetek 1018 i mogu reći da je ipak casetek dosta bolji, prostraniji, prima više ventova, jedino šta mu prednja maska malo ne ulijeva sigurnost, ali je ipak dovoljno čvrsta. Za nekih 650 kn mislim da je ovo jedan od boljih izbora za vodeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Dam ti ja svoje AQUA full plexi kučište (plave boja plexija) sa rubovima zlatne boje, vrhunske završne obrade. Jedina mana što ima pun kurac kila, pa umrem dok ga nosim na LAN party, al zato svi uzdišu kad ga vide..hehe...par ledica...UV ploča...UV lampa...UV kabeli...CPU hladnjak sa plavim ledicama....ima još toga. Cijena 1000 Kn (dobiš još 2 case coolera plava Silent blade 80mm).
![]() |
#25 |
Premium
|
Sad izgleda otprilike ovako (ovo pokušavam kopirati), još mi fale ove cijevi (ko na tušu).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|