|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pohvala za XFX
Imao sam problem, bio mi je prebučan cooler na grafičkoj, stalno je radi na 100% i nisam ga mogao regulirati softverski, i odlučio sam se obratiti XFXovoj "službi za korisnike" i odgovorili su mi pozitivno, da ta serija grafički ima problem i da se na tom 2pinskom konektoru ne može kontrolirati te da će mi besplatno poslati potenciometar kako bi mogao utišati grafičku Mislio sam kupiti Accelera, ali 200kn dat, kad sam već dao 900kn za grafu, bezveze mi I eto, svi koji imate prebučne coolere, obratite se svojim proizvođačima, meni je XFX izašao u susret, imaju dobro riješen sustav za korisnike, prvo sam se razočarao jer nije ugodno radit ili gledat nešto kad ti radi cooler na 4000rpmova u kućištu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
I ja sam od XFX-a trazio isti taj adapter za frendovu 8800GS...prije 10 dana...navodno su ga poslali prije 7 dana...we'll see!
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kupio sam Accelera X2 za staru x1800GTO i super je radilo, tiho i stigla 8800 i buka heh Za ovaj nisam htio, s1. je 220kn u linksu, a to mi je previše dati za cooler, pa sam poslao pismo i upalilo je Sad čekam taj kabel (zapravo je potenciometar) ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad i meni dali ideju,meni ostao potenciometar od zalmana,ali on će u prodaju,ovaj iz linksa ima za 2 ventilatora odjednom,ali neće mi sigurno imati iste okretaje cooler od gpu-a i cpu-a,tako da ću 2 kupit,da 25 kn je u linksu od zalmana i dali mu pozitivne kritike kupci. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo morat pazit decki da fan na grafi ima 2 pina a zalman 3. Znaci,morate jos kupit 2pin na 3pin adapter. To je sigurno bolje rijesenje (trajno , i za druge grafe) nego lemit po zicama jer su gubi garancija. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|