|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
U cemu je kvaka!?
Mogao sam normalno gledat sve na youtube i sad odjednom pise ovo i nemogu-Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. Kuzim zasto to pise i ok bi bilo da toga nemam,al imam sve jer do juce sam gledao normalno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li u međuvremenu instalirao kakav firewall ili možda uključio kakav web filtering u routeru?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
koliko znam ne...prvi put se pojavilo onak jednom,pa vise nije,pa opet....i sad stalno!Da mozda nije nest sistemski do win,jer svasta sam skidao,brisao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A koji browser imaš? Možda ti je u njemu isključen Flash i JavaScript?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A na kompu je instalirana zadnja verzija (Adobe Flash Player version 10.0.12.36) i to kako za IE tako i za FF (nije isti install)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma instaliran je,jer tamo mi i ponudi da kao instaliram i je...uglavnom probao sam sa nekih drugih stranica gledat filmice i mogu.A najbolje je recimo kad hocu pogledat neki clip sa net.hr a clip je sa youtubea mogu,a direktno nemogu...Probat cu nesto...hvala narode! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|