|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
MSI P31 Neo V2 ne radi sa 4 RAM pločice
pozdrav. imam jedan jako čudan problem. imam p31 neo v2 ploču i 4 pločice od 1gb twinmos rama. kad piknem 2gb u dual channel radi sve super,ali kad stavim u single channel ili kad stavim sve 4 pločice onda ne daje sliku. probao sam flash biosa,drugu ploču,memoriju od drugog proizvođača,ali ništa ne šljaka. da li neko ima kakvu ideju u čemu bi mogla bit stvar?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Događa se. Najjednostavnije bi bilo da promijeniš 4x1Gb sa 2x2Gb. Inače, MSI ploče su koma zadnjih nekoliko godina i možda bi ti bilo bolje nju zamijeniti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
istina, o tome sam i razmišljao, samo šta to nisu moje komponente, nego od jednog lika, predložit ću mu to za rame, ali htio bih znat dali se može riješit bez mijenjanja komponenti
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Nije da bi ikada sebi kupio MSI osim ako bas nisam prisiljen ili ponude plocu koja ispunjava sve moguce stroge kriterije ali pratim reviewe reda radi i nije da su neki avioni ali nije ni da su koma. Uvijek neka zlatna sredina za normalne korisnike.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
gledao sam u manualu,ali pise samo kako se pravilno ugrađuje memorija, nigdje ne pise da ne radi s 4 double sided modula. eto hvala svima, puno ste mi pomogli
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ima i tu http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2615 * Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDRII1 and DDRII2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table. * Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|