|
![]() |
#1 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa Skystar2
Imam problem sa skystar2, nadam se da mi vi mozete pomoc. Mijenjao sam maticnu(stara mi krepala) i sad kad instaliram drivere i kad mi dodje signal, windowsi smrznu cijeli. I nista ne mogu. Probao sam instalirat BDA drivere, ali isto tako, cim dobije signal, sve smrzne. Revizija je 1.6C Maticna je Gigabyte nforce 560, vindovzi XP btw: nisam bio siguran gdje da stavim ovaj topic, ako mu nije ovdje mjesto, premjestite. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Poznato je da SkyStar2 "bira" matične ploče s kojima hoće surađivati, a posebno se ne voli s Asus matičnjačama...prvo izguglaj ima li tko sličnih problema tvojima s dotičnom Điđibajt nForce matičnom. I da, vjerovatno si mislio da ti je revizija kartice 2.6C, a ne 1.6C ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nije ni meni htjela raditi jer koliko se sjećam, problem je s nekakvim naponima koje matična daje po PCI portu. P.S. Evo, tek sam sada vidio, imaš Gigabyte M56-S3 ploču vjerojatno. Istu imam i ja i nikada nije proradilo, ili mijenjaj Skystarušu za neku drugu reviziju ili mijenjaj MBo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Slobodan leni seronja
|
Krivo zapamtio ![]() Citiraj:
![]() Jel bi pomogla neka druga revizija te kartice ili ni jedna SS2 nece radit na toj mojoj MBo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Imo je moj frend tu karticu na Gigabyteovoj AM2 matičnoj i isto mu se smrzavao komp kad bi program našo signal. Nakon guglanja našo sam da nove matične ne daju toliko struje kroz PCI port kao stare te dolazi zbog toga do smrzavanja, problem se ne javlja kod skystar2 kartica, novih revizija sa daljinskim. Čito sam da je nekom tipu pomogo update biosa na Gigabyte matičnoj.
![]() |
#7 |
Slobodan leni seronja
|
Nasao sam jeftinije rjesenje ![]() Mjenjat cu se sa bratom za maticne... kod njega radi, pa eto. Hvala ![]() @Dizel-> ajd pa javi, bas me zanima. Hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|