|
![]() |
#1 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
FGSM prikljucak
-dakle nakon useljenja u zgradu u zagrebu prvo sto je doslo na red je bila prijava telefonskog prikljucka,no nakon dolaska T-comovog "tima" receno mi je da nemogu iz nekog razloga spojiti normalan telefon nego neki FGSM prikljucak pa me zanima u cemu je razlika izmedu obicnog telefona i ovog FGSM prikljucka i koje su prednosti i mane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
http://www.t-com.hr/zajednicki/displ...sp?pit=72&gr=4 a sad prednosti i mane netko tko zna vise. ovo je prvo sto je google znao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa da, sve će napravit i manje naplatit ako treba samo da prodaš dušu rozom vragu na x god. Tehnički rećeno dobiješ fiksni priključak koji zapravo radi preko njihovog gsm - a (mobitel). Na net nemoj ni pomišljat. Nisi naveo o kojoj se lokaciji radi, vidi kakva je dostupnost drugih operatera i ISP - ova. Da nisu u pitanju zgrade od Hoto grupe, čini mi se da one imaju neš svoje za tel i net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mallosi
|
-ma na tom mjestu je prije bila moja kuca i sada je zgrada tak da ne kuzim znaci sve je na istom mjestu samo sad nemogu imati telefon(znaci cak i isti broj mi ostaje)... -Mjesto:Zagreb Lokacija: 11 Ravnice(Maksimir) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Broj se danas programira u centrali, nije kao nekad. Vjerojatno su u pripadajučoj centrali "potrošili" broj (čitaj dali drugom) dok se u međuvremenu gradila zgrada. Kakvo je stanje sa alternativom? Možda šifra V i P (ne VIP)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mallosi
|
-ma ja bi i dalje imao isti broj koji sam imao i prije samo me zanima sta se dobiva a sta gubi s ovim prikljuckom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
gubis sve...nemas net...nemas fax...dosta lose se cuje..ima frend...i niej mu isto tako dostupnonista, a kuca 50m od njega ima sve...sramota...sad mu trazimo nacin da dobije net(sto je njemu najbitnije)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mallosi
|
-e pa tak je i kod mene zgrada koja je doslovno "spojena" s mojom ima sve a ja to nemogu imati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
jbg, pisal sam maturalni rad na temu FGSMa od nekih 30ak stranica, ali da me je*** nemrem se nichega sjetiti.....a kad se sjetim da sam to imal u malom prstu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|