Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 29.12.2008., 15:06   #1
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Kupujem kućište do 300kn

dakle kao sto naslov sam veli, trazi se kuciste... meni osobno najbolje da je Chieftec-ov najbolje mi leze

http://www.virtual-hideout.net/revie..._series/01.JPG
http://www.virtual-hideout.net/revie..._dx01wd/01.jpg
http://pcekspert.com/jpg/articles/Ch...DBMslike_1.jpg

jedno od gore u linku navedenih bilo bi pozeljno, ali sve ponude primam od novijih ili starijih kuciste naravno samo da nije manje od 50cm odnosno da ima bar 3 utora(mjesta) za DVD ili CD-ROM naci od 50 cm pa nadalje.

Naci sve ponude na PM primam, ako vec nesto imate molio bih da odmah kazete o cem se radi, opis, slika nije na odmet i naravno cijena.... da se ne lovimo za rijec kroz par postova ako me kuzite

Hvala
LTOP je offline  
Staro 29.12.2008., 15:58   #2
BeroVK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
BeroVK je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2008., 16:22   #3
MAXx
Čupavac
Moj komp

MAXx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor BeroVK Pregled postova
Ja ti ga baš ne bi preporučio. Jednom mom frendu stalno šteka tipka za paljenje. Pritisneš ju a ona ostane unutra i nakon 10 sec ugasi komp i nakon što ju odglaviš tek onda možeš ponovo upalit komp. Ako već ideš na Chiefteca onda kupi ovaj model jest da je skuplji ali je ljepši i bolji.
Ako ti ne paše posluži se ovom listom koju je Elvis sastavio pa si vidi koje ti se više dopada.
Staro 29.12.2008., 18:43   #4
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline  
Staro 29.12.2008., 19:11   #5
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Antec. malo neugledno kuciste, ali je antec.

Burko je offline  
Staro 29.12.2008., 20:14   #6
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

heh... a ok, vise manje vidjeno znao bih i ja odabrati iz kataloga hg spot ili vemil sta ja znam, vise sam orjentirao na ako netko ima pa da prodaje... al svejedno hlvala i samo nastavite
LTOP je offline  
Staro 29.12.2008., 20:19   #7
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Desperada nemoj,kupil sam ga frenu s 25cm ventom i zbog njega ne stane TX2 unutra.
Razlika izmedu njegovog i moje 690tke je nebo i zemlja,njegovo se prakticki uvija kad nekaj serafim,odi bolje na čifa.
Majo je offline  
Staro 29.12.2008., 20:22   #8
BeroVK
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor MAXx Pregled postova
Ja ti ga baš ne bi preporučio. Jednom mom frendu stalno šteka tipka za paljenje. Pritisneš ju a ona ostane unutra i nakon 10 sec ugasi komp i nakon što ju odglaviš tek onda možeš ponovo upalit komp. Ako već ideš na Chiefteca onda kupi ovaj model jest da je skuplji ali je ljepši i bolji.
Ako ti ne paše posluži se ovom listom koju je Elvis sastavio pa si vidi koje ti se više dopada.
Meni tipka odlicno radi i kuciste je dobro jedina mana mu je sto ima mjesta samo za dva diska
BeroVK je offline  
Staro 30.12.2008., 00:42   #9
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Desperada nemoj,kupil sam ga frenu s 25cm ventom i zbog njega ne stane TX2 unutra.
Razlika izmedu njegovog i moje 690tke je nebo i zemlja,njegovo se prakticki uvija kad nekaj serafim,odi bolje na čifa.
i ja velim da je Chieftec-ov najaci bar meni heh upravo to sto kazes.. nest savijas i onda se jos bojis da nest se ne odvali, frend mi ima Chieftec-ovo kuciste i prezadovoljan je, kad sam malo ja pogledo to kuciste i nako ma super je zato eto i trazim Chieftec-ov a ne neki drugi sta ti ja znam kuciste heh

nadam se da necete samo komentirat nego da ce netko sa ozbiljnijom ponudom uletit
LTOP je offline  
Staro 30.12.2008., 00:58   #10
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
rodney je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.12.2008., 01:41   #11
LTOP
Sam's

LTOP's Avatar

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
heh racunao sam da ce mod ako krivo smjestim temu da ce je prebaciti... ako si na to mislio ukazati... al kako se ovdije sve vrti oko kucista pa sam mislio da ce ovdije imati vise efekta... al eto molim da mod prebaci temu ako ovako nevalja
LTOP je offline  
Staro 30.12.2008., 02:03   #12
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
LTOP, odluči se što želiš - prijedloge za kupnju ili direktno ponude. Neće thread imati više efekta ako ovdje kupuješ. Pobogu, zašto onda imamo tržnicu ?
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno