|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Windows Vista
Daklem, probavam malo vistu... Već imam par problema: 1. Kako instalirati FLASH PLAYER da radi na IE 64 bit i Firefoxu 64bit? 2. Kako da modificiram drivere za miša,j er compactibility mode ne radi. ovaj miš: http://www.canyon-tech.com/products/...L5#pr-switcher Naći ću još problema, al za sad mi je ovo najbitnije... Pretpostavljam da će se isti problemi javiti i na Windows 7, a stvarno mi je glupo da nemam više podrške za miša, kad je tako dobar, a koristim ga manje od 6 mjeseci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
1.Još uvijek ne postoji flash za 64 bitne browsere. 2.Ne bih znao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo ja sam skinuo i probao pokrenut,ni meni neće,mislim da možda nešto ne valja sa samimi driverima sa official stranice,probaj nać na netu alternativnu download stranicu.
![]() |
#6 |
Guest
|
A zamisli ovo: http://www.canyon-tech.com/products/...L5#pr-switcher Pogledajte lijevu tablicu, cijela CNR-MSL nepotrebuje drivere, te se ne mogu skinuti, SAMO ovaj MOJ ŠUGAVI treba drivere! Da bar ovaj novi CNR-MSL7 naslijednik petice ima drivere, pa skinuo bi ih i izmiksao sa svojima, a ovako nemam šta skinuti.. Ma koja đubrad... Izdaju miša prije 6 mjeseci i onda nemaš podrške... (user took a shootgun and blast away his head) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Ljudi pardon što davim, al stvarno ko da sam proklet, ne snalazim se s Vistom nikako... Stalno mi pada test računala, tj. oba testa za grafiku dobiju 1, i izbaci mi grešku... Zadnji driveri su, dali još trebam stavljati kakav patch za drivere? Vista ultimate x64, konfa iz my pc-a... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() nadam se da si slijedio onu proceduru: chipset, zvucna, lan, graficka driveri. Drivere probaj staviti 8.10, cine mi se najstabilniji za tu vistu (u slucaju da se ne instaliraju dobro, onda otici na advanced settings grafe kod display-a i rucno uninstall drivers i opet pokrenuti setup od 8.10). Isao je clean reinstall ne? Nije neki pokusaj dual boot-a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Clean install na full formatiranu particiju. Poslije win-a, driveri za ploču (odmah auto install, sve u paketu), potom skidam zadnje 8.12 drivere i instaliram ih (još sam ih skinuo sa sapphirove stranice, al probat ću i službene atijeve, i možda omega). I da, flashnuo sam pod XP-om vlastiti modani bios od moje sapphirke, tako da su mi defoult brzine 660/1160, al to je OK, jer vrtio sam 3D Mark 10X loop na 1680X1050 AA i AF FULL, tako da nije bilo nikakvih grešaka... Da ju ne prepoznaje, to bih već kužio, al sve fino prepoznaje, tako da su očito driveri... PS - Na XP-u 8.10, 8.11 i 8.12 rade savršeno (X86). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
A ne znam, ja sam sve drivere uspio iz prve staviti na vistu 64,trenutno nju koristim i radi bez problema,sa hd4870 grafičkom.Koristim konfu pod Moj komp.Ali donedavno sam imao gigabyteovu ploču za 690 chipsetom, e tu je bilo svakakvih zahebancija,tak da stvarno ne znam šta da ti savjetujem, al ako se mene pita,vista je najobičnij bloatware,al hebiga,prepozna mi full 4 gb rama,bar nešto.Da xp može koristit full ram i da ima dx 10 ne bi uopće prelazio na vistu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma da se na linuxu mogu igrat igre nebi meni windows ni prismrdio na komp. A sa vistom uvijek nekih problema, evo recimo meni je jedno vrijeme proc na idle uvijek bio na 20-30%,poludio sam.Ispostavilo se da je svchost.exe bio corrupted iz meni nepoznatih razloga jer je bio clean install cijelog sustava...al kužiš,tek toliko da serka nešto.
![]() |
#13 |
Guest
|
Hmm ja sam što se toga tiče zadovoljan, imao sam cijelo vrijeme 7%, al sam pustio update i skinuo SP1 i sve, i sad je na 0-1%... I da, bilo je 6 GB slobodnog mjesta, sada nema ni 1500MB, užas... Idem nekakave druge cataliste instalirati, pa javim... EDIT: Vidim nekakav patch za 64bit vistu i 8.12 drivere, sa 4850 CROSSFIRE grafama, pa ću i to staviti,da vidim kako se ponaša... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|