|
![]() |
#1 |
Warez king™
Datum registracije: Jan 2007
|
Error u igrama
Dobar dan. Nedavno sam vas pitao za konfiguraciju koju preporucate. Nakon citanja recenzija i svega sam se odlucio za ovo CPU AMD Phenom 9500 BOX, quad core, 2.2GHz, SckAM2+ MB Gigabyte MA770-DS3, sAM2, AMD 770, SATA II, RAID, GLAN DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax x2 HDD SEAGATE Barracuda 640 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 32 MB cache (ST3640323AS) ATI Radeon HD3800, 512MB DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI To sam sve spojio i sve je dobro radilo. Bilo je par problema kod instaliranja drivera ali nista sto se neda sredit. No sada mi se poceo javljat problem kod fullscreen aplikacija. Kako bi to bolje objasnio potkrijepit cu to primjerom. Danas sam igro UT 2004 i sve je bilo ok. Kada sam izasao iz igre vise ju nisam mogao upalit, niti jednu drugu. To mi se vec neko vrijeme dogada kad udjem u neku igru i izadem vise ne mogu uc ni u jednu drugu. Kad udjem u igru jednostano crasha i izbaci neki error. Svaki error je drugaciji ovisno o tipu igre. Npr LOTR mi izbaci da zahtjeva directX 9.0 i da mi mozda nije ukljucen hardware accerlation (sto naravno je). Npr Tron 2.0 izbaci isto da moram imat DirectX 9.0 i da moram imat graficku koja podrzava neki hardware TnL ![]() U Samp nisam mogo uc nit jednom na novom kompu uvijek mi crasha ne znam zasto na starom sam mogo uc normalno igrat, na novom kad instaliram san andreas radi mi normalno ali kad instaliram mod za multiplayer onda mi chrasha bez obzira jel prva pokrenuta il ne. Naravno imam directX i to nije problem. Kada restartam komp sve je opet u redu i mogu uc u igru koju god ocu ali kad izadem opet nemrem ni u jednu. Jos jedan problem imam koji mi se nedavno dogodio, igro sam UT 2004 online i odjednom mi je komp crasho. Bio je crni ekran nisam nista mogao. Probam task managera upalit ali kao sto rekoh OS je crasho. stiscem tipku reset nista ne reagira... Moro sam stisnu tipku za paljenej i drzat par sekundi dokse nije ugasio. Tek onda mi se upalio i sve je ok bilo.... Kad smo vec kod problema i Firefox mi crashona odredenim stranicama. Jednostavno mi se zatvori cak nit ne dobijem onaj wizard za slanje errora .... Nadam se nekoj pomoci, ako nista reinstal winsa =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
odi na start -> run -> dxdiag (enter) nakon toga na display vidi ak ti je kaj diseblano, i onda odi odvrti sve testove... ak to ne pomogne reinstarliraj direct x i drajvere za graficku pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
MS 400W ![]() ![]() A kad nabaviš kvalitetno napajanje, onda testiranje...složit ploču, grafu, proc, disk i jedan ram...pa vidjeti što se onda događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Warez king™
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo mi faila Code:
DirectDraw test results: Failure at step 17 (SetDisplayMode to 640x480x16): HRESULT = 0x80004001 (Not implemented) Direct3D 7 test results: Failure at step 39 (SetDisplayMode to 640x480x16): HRESULT = 0x80004001 (Not implemented) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x88760827 (error code) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj neke druge drivere
|
|
Oglas
|