|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Rušenje Taskbara
Pozdrav! Imam neki čudan problem i stvarno više neznam kak da to riješim. Nedavno su počeli ti problemi s rušenjem taskbara, naime taskbar se sruši,(onak ko da pobijeli na par sekundi) i onda se vrati na normalno i sve radi osim neta kojeg ne mogu osposobiti nikak drukčije nego restartom, ikona konekcije je cijelo to vrijeme prisutna u systrayu i ne reagira na ništ. Čak sam friško instaliral windowse i opet se ponavlja ista stvar. U evet vieweru sam naisel jedino na ovaj report: ![]() To rušenje se događa random, nekad cijeli dan ništa a nekad 2-3 put u roku par sati. Prije nego se prvi put to dogodilo su windowsi bili instalirani više od godinu dana a sad se javlja i nakon fresh installa. Ima ko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provao testirati memoriju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Dok se to i ne može baš reći za nepoznatu aplikaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preko čega/koga se spajaš na internet?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Testiraj pa javi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Ne znam ni ja niti sam imao vremena tražiti, ali to sam do sada imao na par USB modema...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|