|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa zujanjem iz diska(valjda disk)
Dakle danas kupim sljedecu konfu C2d E6750 Gigabyte Pq6 p35 Radeon 2400XT 3 Gb Rama 3x1 gb kingmax disk 400gb Forton 700W neko chieftec kuciste I isprobam kod lika,cak i GTA IV radi,disk malo zuji glasnije al sve ok.. Dođem doma,zamjenim grafu za x1950 koju mislim koristit par dana dok mi ne dođe 4850. I upalim ga i dize se Vista, icuje se bar minutu zvuk,slican kao oni zvukovi iz onog prastarog Prince of Perisia sa DOS-a. Popizdim naravno. Digne se Vista,sad je sve OK kad se komp ne ''napreze''. No cim pokrenem Crysis opet to pocne i nece prestat.... Kad ga ugasim,dobro je. I sad ja popizdim,vratim tu 24000XT,opet isto. Vratim 1950,idem probar promjenit takt(za 2 mhz) jezgre i nestane slika. Ja reko ajd dobro,restart i pojavi mi se ona slika crna kad se upali komp(tam di pise koji procesor imam i ostale pizdarije) i zadnje sta se ucita pise MEMORY:OK i pise 4 opcije,za BIOS,i ostale pizdarije(npr F1,F12,F6 itd) I tipkovnica mi ne reagira(PS2) Ustekam drugu tipkovnicu(USB) i isti k***c. Sad sam usteko staru konfu,pisem ovo i pizdim... Nisam uspio izvuc disk iz kucista,ali sam ustekao svoj stari i radilo je... Isto tako,kod lika sam isporbao komp,bilo je sve OK,a sad mi također ne zeli detektirat zvucnu karticu(na maticnoj je)... Sta da radim...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|