|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Problem sa filmovima u avi formatu
Imam probleme sa filmovima u avi formatu. Problem se manifestira u tome da čim otvorim mapu u kojoj se nalazi film sa avi ekstenzijom, blokira se pristup i izbacuje upozorenje za slanje obavijesti o erroru microsoftu. Nakon toga me još izbaci na desktop. Kad isti taj fim konvertiram u neki drugi format i stavim u drugu mapu normalno mogu do njega i normalno ga pokrenem i sve 5. Što i kako mogu učiniti, jer mi se neda konvertirati svako malo.
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemaš. Avi nije format videa. Samo spremnik za formate razne. Citiraj:
http://www.tweakxp.com/article36849.aspx A kak inače ti filmovi rade? Je si li ih pokušao pokrenuti iz omiljenog media playera (File->Open...)? Moguće i da neki codec zayebava, ili nedajbože cijeli pack istih.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Poznat problem. Disable the Thumbnail generation Ima i Windows Stops Responding When You Click a Large AVI File in Windows Explorer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jep to je taj problem. Samo mi nije jasno zašto se javio kad imam instaliran SP3. Budem neš iskemijao. Thx
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neki od filmova ima grešku. Provuci ih kroz Digital Video Repair pa ćeš vidjeti koji je u pitanju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
SP-2 Neki, na primer, K-Lite Codec Pack 4.1.7 Gom-Player Poooooooooooz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Uspio sam riješiti svoj problem. Kodeci su bili u pitanju al sam stavio ove: http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp Nakon instalacije sve savršeno radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|