|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Evo radio sam ono da uvijek pokrece 64bitnu verziju i sada bi ipak htio 32 jer mi u 64 ne pokazuje what i am listening to u MSN ![]() HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\wmplayer.exe onaj default i path ![]() Puno hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
WMP 11 onu koju skidas od M$-a za X64 OS je inace X86 bitna aplikacija,samo sta ima nekakav dodatak vjerojatno za X64 OS itd..Ja sam na X64 XP-u ali isto je to i kod viste i XP-a (mislim za path) Default u registryu je-C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmplayer.exe Path u registryu je-C:\Program Files (x86)\Windows Media Player Ali koju verziju msna koristis?I jesi li u WMP-u stavio tamo pod now playing->otvoris padajuci izbornik->plugins->other->oznacis windows live messenger..Takoder ne trebam ti ni govorit za oznacavanje opcije what i am listening to u MSN-u jesi stavio?Ovo te pitam jer sam na X64 OS-u sa WMP X64 i radi ta opcija u MSN-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja kada pokrenem znaci 64bitni wmp onda mi uopce pod now playing pod ono plugins nema te skripte kao da ne postoji. Nema niti pod background ni nigdje. A kada pokrenem x86 onda mi ju nade prepozna i ukljuci i sve ![]() P.S. koristim WLM 8.5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|