|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Prdnul komp
Bok Jučer mi je komp "umro", ali počnimo iz početka. Ovak, jučer ujutro ja surfam i tak, i samo najednom sve zašteka, ništa nisam mogao, pomaknuti miša, ctrl+alt+del - ništa. I ok, ja ga resetiram i otiđem iz sobe; vratim se za 5 min i vidim nije se pokrenul Windows. Resetiram ponovo i počne se javljati ženski glas i govori: "System failur ..." i još jednu riječ veli koju nemogu nikak skužiti ! Sve sam probal da se nije neke slučajno iskopčalo ili neke, ali ništa. I to je to. Komp već imam jako dugo, jedno 4g, ali onda kad sam ga dobil bil je opak skroz, 3,2 Pentium, 2GB rama, 2x 160 GB disk, all in wonder grafička (to je stara), asus ploča (neznam sad koja) itd .... Sad, kaj bi to moglo biti ? Ima tko kakvu ideju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A ženska što ti spika je Asus mbo koju usput nisi ni naveo (model)... Potraži malo pravila foruma, pročitaj ih pa nazad ovamo i editiraj post sa detaljnim opisom konfiguracije. Puno bi pomogao i zvučni zapis te ženske što ti "šapuće" jer ona ti i govori u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Kulj, i ja bi PC koji priča žemskim sexy glasom! ![]() Vidi ovo lijevo kod mene, piže "moj komp", e to trebaš ispuniti, ili barem navesti konfiguraciju tipa: CPU taj i taj MBO taj i taj RAM taj i taj GPU taj i taj PSU taj i taj HDD taj i taj OS taj i taj Možda ti onda smognemo mozga da ti pomognemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A dotad begin troubleshooting. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |