|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Vraćanje na stari firmware
Imam pržilicu Pioneer dvd-r 110D i nedavno sam postavio novi firmware 1.41 s ove stranice http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-...v00001r_e.html Sada kada sam ga stavio niti jedan dvd i cd mi ne očitava pa me zanima kako da vratim na stari firmware.. našao sam na netu verziju 1.37 ali neznam kako da je postavim jer svaki put kad kliknem na nju mi kaže FW is allready the latest a one programe dvrflash neznam korisiti pa ako bi mi netko mogao to malo detaljnije objasniti. p.s. na stranici gdje sam skinuo firmware piše da se nemože vratiti na staru verziju. unaprijed zahvalan.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
probaj crossflashat na 111L verziju koja cita dvd-ram. Nakon toga bi sve trebalo radit. Zgooglaj malo za taj firmware |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
crossflashati??? i dali taj firmware može ići na moju pržilicu,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sory sorry sorry,tek sad sam vidio da nije 111d nego 110d.Ovako: 1. skini dvrflash 2.2 i firmware 1.37 u zipu 2. otvori novi text fajl,upisi u njega : DVRFlash.exe -ff F: RB100111.137 RB100011.137 i sejvaj ga kao "start.bat" u istom folderu gdje se nalazi fajlovi od firmware-a (upisi i navodnike kad sejvas) 3. dvrflash i ona 2 fajla od firmware-a ti moraju biti u istom folderu kad je sve sredjeno kliknes na START.bat Sacekas,gotovo ! ![]() P.S.pazi da ne sejvas u start.bat.txt , zato moras upisati navodnike kad kliknes na SAVE AS u notepadu/wordpadu Javi kako je proslo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
In the Save as type list, click All Files. |
|
![]() |
![]() |