|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
WinFast tv 2000 xp rm tv tuner problem
imam ovu karticu i imam sljedeće probleme: kada skeniram programe on mi nađe samo 4 programa(novu,htv2,z1,rtl),imam sobnu antenu sa pojačalom,no dobro probat ću sutra kupiti vanjsku pa ću vidjeti,idemo dalje dakle kada ih skeniram on uredno nađe spomenute kanale i mogu ih normalno gledati no kada izađem iz wifasta i ponovno uđem nula ,svi programi nestanu ili imaju smetnje i negledljivi su jednostavno se nekako prebace na ntsc sistem i kažem negledljivi su ,ne znam kako da potvrdim nakon skeniranja kanala da mi ostane na pal sistemu da ih mogu gledati normalno molim pomoć,znači da nakon skeniranja kanala to i potvrdim da kada uključim winfast pvr program da me odmah prebaci na skenirane kanale,a ne da moram ako hoću gledati kanale moram svaki put ići na skeniranje i to ono sporije jer ovo brže mi ne nađe ni jedan kana a to onda traje i traje vjerojatno ima neka caka a koju još ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kreni od najbanalnije stvari, a to je instalacija novog softwarea, ali prije toga moraš ukloniti stare verzije. http://www.leadtek.com/eng/support/d...2000%20XP%20RM Nadalje, probaj u drugom slotu, drugom kompu,... BTW, točka, zarez, upitnik i ostali interpunkcijski znakovi su za tebe nepoznanica? Obnavljaj na Tržnici, ovdje ne. Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
bumpam malo temu imam problem sa kanalima. u karticu sam prikljucio kabelsku tv i lovu hrpu programa, oko 20-30 ali nemam hrt 1 i 2. primam novu, rtl, hrt + čak ali ovih dva ne. cimer u susjednoj sobi bez problema ima sve programe na televizoru. u više programa je tako. chris tv, dscaler, winfast softver... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Moraces rucno unijeti frekvencije TV kanala koje zelis, a kartica ti ih ne nalazi sama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|