|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koji smartphone sa wm6 (ne symbian) ?
Imam hp 614c i jako sam zadovoljan s njim, pogotovo kad se malo modificira i doda razni software,izgleda puno bolje nego default i funkcionalnost je puno veca. To je razlog da ne idem na symbian koji sam vec imao,pa me zanima kakvi se jos telefoni u tom stilu mogu naci na nasem trzistu. Vidio sam htc s710 i s730,nisu losi ali cini mi se da svi takvi imaju dosta losiju kameru od nekog drugog brand fona,recimo samsung,sonyericsson. Znaci treba mi neki windows mobile fon,da ima normalnu telefonsku tipkovnicu , da ima gps jer dosta putujem,i da ima jako dobru kameru jer ova na ovom hp-u je jako losa iako ima ko fol 3mpx (to je samo dokaz da pixeli ne znace nista). Po danu moze proc,ali predvece uzas. Malo sam se raspisao,ali bolje tako , da dobijem konkretniji odgovor. ![]() ![]() P.S. Cijenovni rang je vrijednost ovog hp-a,do 2500 kn rabljeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
samsung omnia, http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php samo za cijenu neznam možda par stotina kuna više...oglasnik kaže 2900 rabljena 400 eura nova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
SE xperia cjenu neznam od svih koji su ju imali u ruci sam cuo da je fenomenalan komad telefona.
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ima li za njega npr. divx/xvid/mpeg4 player, podzava li titlove i kako to izgleda (ako je moguće) gledajući na ekranu? Kako funkcionira touchscreen na njemu? Imas olovkicu ili prstima? Trajanje baterije za nekakvo normalno korištenje? Jednog dana biti će moj... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend ga kupio preko njemačkog ebaya za 500EUR dok kod njihovog t-mobila dođe 630EUR bez pretplate. Još mu je neki tip ovdje za 10EUR stavio sve englesko na njega (jer je bilo na njemačkom). Još nije otkrio sve mogućnosti uređaja, ali je jako zadovoljan svojom kupnjom.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Morao sam ga prodat jednom tipu jer me vukao za rukav. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
gledao sam i tu nokiju,volim nokije pa cu mozda pricekati nju. omniu sam imao u rukama ,kao i htc touch diamond,i xperiju. Sve je super ,za 5 ,sve sljaka, ali sacekat cu jos na 5800 pa cemo vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|