Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.11.2008., 13:12   #1
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Koji smartphone sa wm6 (ne symbian) ?

Imam hp 614c i jako sam zadovoljan s njim, pogotovo kad se malo modificira i doda razni software,izgleda puno bolje nego default i funkcionalnost je puno veca. To je razlog da ne idem na symbian koji sam vec imao,pa me zanima kakvi se jos telefoni u tom stilu mogu naci na nasem trzistu.
Vidio sam htc s710 i s730,nisu losi ali cini mi se da svi takvi imaju dosta losiju kameru od nekog drugog brand fona,recimo samsung,sonyericsson. Znaci treba mi neki windows mobile fon,da ima normalnu telefonsku tipkovnicu , da ima gps jer dosta putujem,i da ima jako dobru kameru jer ova na ovom hp-u je jako losa iako ima ko fol 3mpx (to je samo dokaz da pixeli ne znace nista). Po danu moze proc,ali predvece uzas.
Malo sam se raspisao,ali bolje tako , da dobijem konkretniji odgovor. Fala

P.S. Cijenovni rang je vrijednost ovog hp-a,do 2500 kn rabljeni
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2008., 14:39   #2
red_star
Premium
Moj komp

red_star's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
samsung omnia, http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

samo za cijenu neznam možda par stotina kuna više...oglasnik kaže 2900 rabljena 400 eura nova
red_star je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.11.2008., 15:23   #3
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor red_star Pregled postova
samsung omnia, http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

samo za cijenu neznam možda par stotina kuna više...oglasnik kaže 2900 rabljena 400 eura nova
ne izgleda lose ali nema obicnu tel tipkovnicu. Inace,opcije su mu za 5.
Staro 30.11.2008., 00:57   #4
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
SE xperia

cjenu neznam od svih koji su ju imali u ruci sam cuo da je fenomenalan komad telefona.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 00:35   #5
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Se X1 već prodaje? Ak ne, kad će doći?

EDIT: Sad sam vidio da se prodaje u oglasima za 5k, ali ga nisam još vidio u dućanima....

Zadnje izmijenjeno od: denied. 11.12.2008. u 00:54.
denied je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 08:10   #6
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Imam hp 614c i jako sam zadovoljan s njim, pogotovo kad se malo modificira i doda razni software,izgleda puno bolje nego default i funkcionalnost je puno veca.
Zapalio sam se za ovaj tvoj HP

Ima li za njega npr. divx/xvid/mpeg4 player, podzava li titlove i kako to izgleda (ako je moguće) gledajući na ekranu?

Kako funkcionira touchscreen na njemu? Imas olovkicu ili prstima? Trajanje baterije za nekakvo normalno korištenje?

Jednog dana biti će moj...
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 08:23   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Se X1 već prodaje? Ak ne, kad će doći?

EDIT: Sad sam vidio da se prodaje u oglasima za 5k, ali ga nisam još vidio u dućanima....
Frend ga kupio preko njemačkog ebaya za 500EUR dok kod njihovog t-mobila dođe 630EUR bez pretplate. Još mu je neki tip ovdje za 10EUR stavio sve englesko na njega (jer je bilo na njemačkom). Još nije otkrio sve mogućnosti uređaja, ali je jako zadovoljan svojom kupnjom.
Staro 11.12.2008., 14:26   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Zapalio sam se za ovaj tvoj HP

Ima li za njega npr. divx/xvid/mpeg4 player, podzava li titlove i kako to izgleda (ako je moguće) gledajući na ekranu?

Kako funkcionira touchscreen na njemu? Imas olovkicu ili prstima? Trajanje baterije za nekakvo normalno korištenje?

Jednog dana biti će moj...
Ima dvije mane: PRVA: BATERIJA. traje 1 dan kad ga prckas (a glupo je imati takav telefon a da ga ne prckas). DRUGA: (mana svih wm telefona,youtube. Nemozes gledat youtube direktno preko IE ili opere nego ides preko pluginova. Ima divx player,ima titlove ima SVE. Touch screen je dosta osjetljiv (odlican za pisanje poruka),ali zato imas tipku za gasenje ekrana prije nego ga stavis u dzep. Mislio sam da se necu moc naviknut ali pisanje poruka s olovkicom ide ko od sale kad se naviknes. Ubacio sam mu touchflo http://www.youtube.com/watch?v=NXOeJ4-zDW4 i wm6.1 i telefon je duplo brzi,sve radi za 10. Uglavnom, fon je odlican,iako ga mnogi pljuju (ne znam zasto,vjerojatno jer su kupili wm6 telefon a nemaju pojma radit na njemu) . Uglavnom,sve sta ti smeta,imas za patchirat,sto programa,sto po regitry editoru.
Morao sam ga prodat jednom tipu jer me vukao za rukav.
Staro 11.12.2008., 15:10   #9
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Ja ću čekati nokiu 5800 xpress music ali s obzirom na osnovni uvjet rekao bi da pogledaš omniu iako je dosta skupa...
Staro 11.12.2008., 16:24   #10
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ja ću čekati nokiu 5800 xpress music ali s obzirom na osnovni uvjet rekao bi da pogledaš omniu iako je dosta skupa...
gledao sam i tu nokiju,volim nokije pa cu mozda pricekati nju. omniu sam imao u rukama ,kao i htc touch diamond,i xperiju. Sve je super ,za 5 ,sve sljaka, ali sacekat cu jos na 5800 pa cemo vidjet.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno