|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
LG GSA-H42
Imam "problem" s navedenom pržilicom. Trenutno mi se na nalazi kao SLAVE od HDD-a, te prilikom prženja punog DVD-a na 8x, vrijeme snimanja jest 15:30sec. Po meni je to malo previše! Da li je problem zato što je LG stavljen kao slave ili treba neki firmware ubacit. Do sada na staroj matičnoj nisam imao problema kada je LG bio master, ali sada vidim da nesto nevalja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
U kojem modu ti radi prža, jel imaš 80-žilni kabel, koji fimware imaš, jesi probao stavit pržu na master pa vidit jel ima razlike... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto ne bi smio? I kakav je to "obični" ATA kabel? Postoji i "neobični" ili...?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@B-link prza i HDD su ti oboje na istom kabelu spojeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Da zato je i sporo..Isti problem meni prijatelj ima kupio novu plocu,proc i grafu i jbg na jedan kabel disk i przu je spoio i zali se kako je sporo..Koliko znam nema rjesenja IDE->SATA ili sata przu uzet ili sata disk uzet i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma ima rjesenja ali su prilicno neisplativa. A i performanse su upitne. Jeftinije mu je ici na sata przilicu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|