|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Lag u igrama sa 8800gts
Probat cu biti sto detaljniji da objasnim o cemu se radi. Konfiguracija je iz potpisa sa SP3, najnovijim driverima za plocu. Prije par dana sam promjenio grafu i sa 3870 presao na 8800gts. Prije vađenja same kartice izbrisao sam atijeve 8.12 drivere i ocistio komp sa DCom. Nakon sta sam ugradio 8880gts instalirao sam prvo 180.84 drivere i tu pocinju problemi. Naime s obzirom da vecinom igram pucacine bitno mi je da imam dosta fpsa. Recimo cod2 od pocetka nije na 1280*1024 davao 250 fpsa a trebao bi. U biti daje ali ne konstantno i to mi je odmah bilo cudno. Dolazimo do drugog problema koji se desava u GTA 4. Sam ulazak u igru je normalan, sve do neke 2 min igranja, gdje pocne prvi lag, gdje se igra smrzne na 2-3 sekunde i nastavi i onda se skroz smrzne (zanimljivo je da muzika svira u igru)i jedino mi preostaje restart kompa. Probao sam reinstal igre, reinstal social cluba, install na drugu particiju ali nista nije pomoglo. Napominjem da igra za vrijeme dok radi ide u glatkih 30 + fpsa. Slican problem se dogada i u left 4 dead gdje se igra ne smrzne skroz, ali dolazi do nekakvog laga tj trenutnog smrzavanja, i to nasumicno svakih par sekundi ili nakon nekoliko minuta. Reinstall isto ne pomaze. E sad sta mi nije jasno. Cod2 radi skroz normalno, BF 2 , Flight simulator 9 i FS X takoder isto normalno rade na full detaljima. I to mi nikak nije jasno. Isto tako nisu cijelo vrijeme bila ukljucena oba molexa spojena u grafu. Nakon sta sam spojio oba, svaki je posebna grana nista se nije promjenilo. Komp sam cistio sa DC-om, nije bilo ucinka. Sa driver sweper-om isto tako nikakav ucinak. Probao sam ocisti registry sa eusing free registry cleaner-om i isto tako nista. Bio bi zahvalan na svakoj vrsti pomoci. thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
reinstall winsa, niš ti drugo ne preostaje... to si trebal odmah napravit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|