|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Pozdrav svima,imam jedan problem,veliki mislim. Jucer sam pokusao ubrzati kompjuter ali cini se da sam jako pogrijesio u tome..i sve mi otislo u sranje. Ovako : prvo sto sam napravio je instalirao nod32 i skenirao do pola,te prekinuo.otisao sam na disk clenaup i ocistio disk malo.. drugo: Otisao sam na start – run – upisao 'msconfig' pa otisao u BOOT.INI pa na 'advanced Options' te izabrao /NUMPROC i stavio na broj 2. izasao sam van bez da bih restartao kompjuter. i trece otisao sam desnim klikom na my computer pa na 'advanced' te otisao na prvo PERFOMANCE te na settings pa opet na advanced pa dole na virtual memory i na change..i to je to..kliknuo sam oke i izasao iz svega..restartao sam komp tek tolko da vidim dali ima kakve promjene i dobio sam samo govno. podigao je windows jako brzo,sav sretan i onda sranje..izgubio sam zvuk,dode mi error BAD DIRECTSOUND DRIVER bla bla..drugo izgubio sam internet,nestao je,tako da sad pisem sa laptopa.. otidem desnim klikom na my computer,da si pogledam ono kak mi radi procesor i to,i ni tamo vise nista ne pise osim "2,00 gb of Ram" i ispod toga "Physical Address Extension" .. i da u zadnje vrijeme mi kad se digne windows uvijek izbaci error,evo sada neki ERROR LOADING C: WINDOWS/SISTEM32/NUBOBEVU.dll sada,pokusao sam otici na sistem restore,kako bih vratio dane misleci kako ce opet sve bit oke,ali otidem na sistem restore i javi mi poruka da mi je iskljucen,mada ga nikad nisam iskljucio nit mi je ikad dolazila takva poruka od ovog sranja sto sam napravio danas,i vidim da uopce nemogu vratit natrag dana osim danasnjeg dana..i mislim da cu poludit..dali znate sto se dogada? u cemu sam pogrijesio?? kako da vratim sve na staro?? zadnja opcija mi je formatirat disk i instalirat nanovo windowse jer cu izgubiti mnogo toga,ne mislim na filmove muziku nego na neke programe,foldere koje ako premjestim dobivam jos veca sranja.stvarno mi se neda s tim zajebavat..eto raspisao sam,nadam se da ce mi netko pomoci da rijesim to jer sam stvarno lud ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo, dobrodošao. Pročitaj naša pravila, pogotovo onaj dio o postanju na podforum problemi. Moraš navesti konfiguraciju i ostalo, naslov ne može biti pomoć i slično. Ovakvi postovi se inače brišu i zaključavaju, no kako vidim da si očajan - ajde ![]() Ovak, prvo vrati sve kako je bilo (sve ovo što si napisao). Drugo, možeš reinstalirati windowse bez da izgubiš išta - samo ubaci cd od windowsa, ne formatiraš particije, ne brišeš ništa već samo "pregaziš" staru instalaciju s novom. Ovo što ti se dešava može biti posljedica tvojih pokušaja "ubrzanja" windowsa, iako meni smrdi više na skup problema koji si potaknuo tim promjenama. A ovaj NUBOBEVU.dll mi se čini kao virus. Za početak, vrati sve kako je bilo, odi u safe mod (dok se komp boota stiskaj tipku F8), proskeniraj s NOD-om cijeli komp (pusti ga da dovrši posao ovaj put ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Your PC is infected. The file called NUBOBEVU.DLL is considered unsafe and there may be other infections on your PC. Tako da je zapravo najmanji problem ovo "ubrzanje". Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
tnx..vratim ja kak je sve bilo ali opet sve isto..sad sam otisao u safe mode pa cu sad skenirat do kraja ![]() javim kak je proslo ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() nista mi nije nasao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Onda ti je ocito od tih virusa pola toga zeznuto,ili gore pregazi instalaciju kao sto je tor napisao ili najbolje napravi format ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako si siguran da si sve počistio, pokreni ComboFix neka pokrpa sve oštećene datoteke. Pogledaj je li se što popravilo, a ako nije, napravi repair Windowsa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
No devices are displayed in Device Manager after you install security update 905749 on a Windows XP Service Pack 2-based computer Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
znaci taj combofix skinem i skeniram il sta god u safe modu? a sto se tice repair windowsa..ima nacin da podjelim particije,tako mi rekao jedan sa foruma..znaci npr na d disk stavim sve a na c disk ostavim kojih 30gb slobodnog za windowse..i onda mogu repair napravit..a kad napravim tu podjelu dali moram sve na taj d disk prebacivat il je to automatski sve prebaceno..ostaje sve na svom mjestu,i kad napravim repair? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ima li rijesenja za ovo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
uspio sam ovo ![]() ![]() eh sad sto mi je dalje cinit?? .. nemogu napravit novu konekciju u network connection.. i dali trebam ponovno sve instalirat,graficku i to? preko ovih instaliranih "nevaljalih" drivera. EDIT1: mislim da sam skuzio u cem je problem i rijesenje svega ovog ![]() kada odem na run i upisem services.msc vidio sam na listi da je sve bilo pod disabled..sada stavio sam audio pod automatik i dobio zvuk natrag ![]() ![]() dali da sve stavim na automatic?? EDIT2: i da ![]() ![]() EDIT3: rijesio sam sveeee!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav! EDIT BY MOD: Mogao bi ti malo i pravila pročitati, što kažeš na to, ha? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 14.12.2008. u 22:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|