|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
problem sa mrežom
imam problem s mrežom. Reinstaliro sam sve drajvere i firefox ali i dalje mi browser neće loudati neke stranice ili samo odjednom prestane učitavati slike. kada odem na disk cleanup onda mi se stanje privremeno popravi ali ubrzo nakon opet postane nepodnošljivo... napravio sam i screanshot wireless network connestiona da se vidi kolko errora ispada. ![]() dal je možda problem u USB adapteru siemens-ovom 108, rooter je SE 555 molim za savjet, hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa po ovoj slici nivo wifi signala nije baš sjajan. Usporedbe radi, spoji žično (lan). Ako baš hoćeš / moraš bežično stavi PCI verziju, ima jedno xyz tema o Canyon WF-511. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Brzina ja najbrža moguča, oko 205 kbs (vidim po torrentima) maksimalno što t-com oće dat. Guper G je uključen ali sve je prije kojih 3 mjeseca radilio normalno. Probat ću ga isključit pa javim. Promjena hardvera nije prva opcija, trba vidjet dal se ovo da popravit ak ne onda ćemo vidjet. mislim da je problem softverskog tipa il tak neš |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#8 |
Premium
|
pci
probao sam prije instalirati PCI karticu ali se nešto svađala sama sa sobom i rooterom ili sam ja možda tolko vješt da nisam znao pravilno podesiti stvar. Stvar je u tome da je USB adapter radio savršeno, sa dvije crtice signala prenosio je maksimalno promet koji je išo preko rootera i do sada nije bilo porblema idem u sad u reinstalaciju firefoxa, onda ide backup cijelog diska i format C: ako ne uspijem. Naglasio bih još da nije uvijek problem u neotvaranju stranica, koji put oće otvorit kad napravim disc celaup, sad je i nakon toga prestao otvarati stranice u potpunosti, ALI SAMO NEKE DOK NEKE OĆE neovisno o ićemu. neznam kolko sam se jasno izrazio....hvala na pomoči |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|