|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ve mil
Frend mi kupuje novi GF 6 GT od leadateka pa sam ga uputio u vemil i i rekao da kupi tamo nisam ga valjda s*ebo jel ta firma ok sa cijenama i kvalitetom robe?
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ha čuj, sve ti je to relativno ![]() problema i jako su im se zamjerili, a drugi pak nikakvog prigovora na njih nemaju. Samo se pomoli da taj tvoj frend ne mora ići na reklamaciju, jer onda počinju muke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
nikad više kod njih
![]() |
![]() |
#6 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
poslao si frenda u ve-mil... da si mi frend, ja bi te se odrekao... ![]() salim se, vemil je vise manje ok, imaju ok ponudu ali su im reklamacije ponekad problematicne...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ve-Mulj je ok što se tiče reklamacija grafulja (pogotovo onih proizvođača u njihovoj distribuciji)....čak je i ISUS bio zadovoljan u tom pogledu ![]() ![]() ![]() čekanje od 2-3 tjedna nije niš čudno ni vani ,a kamoli kod nas (je i ja bi da na licu mjesta odmah dobijem novo ![]() ![]() @Skippa-150 ne kužim spalio si ploču i proc (overclockingom ili lošim napajanjem pretpostavljam)...kak si očekivao da će ti garancija vrijediti ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Dragoon
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Niti ja ne žimku:confused: :confused: :confused:
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ajmo redom: ve-mil - znaju i jako su dobri...dakle smisli dobru pricu oko reklamiranja ![]() ![]() hg srto ovaj spot- oni te pokusavaju odrat gdje god mogu...fuj fuj...reklamacij?hahaha ta ti dobra...zmalo sam tam zatuko lika kad nije htio priznat garanciju...(ja sam njezno dijete) ![]() info - svaka cas cijenama....al pogle dobro kaj kupujes.... ![]() links - e tu idu sve moje preporuke.... svaka cast,znaju,imaju i mogu ![]() ![]() ![]() ![]() ps jeftinija je gf 6 gt u linksu ![]() al svakako bjezi od autronika.... puno srece i puno bacanja love ![]() ps za ve-mil....nigdje nisam vidio bolej konfiguracije....tj kad bi mi netko trebo slozit komp....definitivno oni....(jos ih majo hebes u mozak mogu ti biose flashat,modat i prolagodit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
|
e da pipl gdje se moze piknut chaintekova ploca znf 250? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
|
hebemt i hrvatskuuuuuuuu ![]() da znam za vnf u linksu...a dizs man....brijem ad cu na kraju zadrzat epoxicu (8kda3+,)ofkors...jedno pitanje abitova max3- dosla je u varijanti kt800 pro sa zakljucanim agp/pci sabirnicom?? e kad kupujete komponente(ja sam sam kod nas...)gdje kupujete i kako? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|