|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Odabir E-mail clienta
Trebam vašu pomoć, ako itko ima, a vjerujem da ima iskustva sa tim. Daklem, trebao bih nekakav e-mail client, koji je malo više kako bih rekao, user friendly od ovog glupog outlooka 2003. Nisam do sada koristio nikakve cliente, a ovaj mi je dosadan i kompliciran, mislim nije da se neznam koristit, ali bih htjeo isprobat neki bolji, sa jednostavnijim sučeljem. Ako može par prijedloga, bio bih vrrrrlo zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj onaj integriran u Operu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Bah, baš sam njubina, već sam ga probao jednom i nisam ga uspio nagovorit da radi, a sad je đubre proradilo iz prve i sviđa mi se ![]() Nego jel ima kakva fora da se može preko njga gledat i sa net.hr freemail?? Thnx McG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Sto se opere tice trebala bi bez problema to odraditi, sam nisam upoznat sa net.hr mailovima tak da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Ima na njihovom faq-u, gmail preko imapa sam poštelao iz prve, ali ovaj od net.hr mi ne želi otvorit. Spojen sam preko wnw usb sticka. Sinoć sam se zezao sa time nekih 2h i na kraju ništa nisam uspio, čačkao po serverima, guglao i opet ništa. Kod net.hr je za incoming pop.net.hr za outgoing mail.iskon.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Thunderbird? Zakaj njega nitko ne spominje? |
![]() |
![]() |
|
|