|
![]() |
#1 |
AoC ^^
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem: ikone i border u Visti
Ovakav je moj problem: Ideja mi je napraviti nevidljive foldere na desktopu, a posto vista podrzava do 256x256 .ico ideja je prakticki napravit "regije" na desktopu i nista vise, cisto zbog coolness efekta ![]() E sad, napravio sam transparentni .ico u fotosopu, renameao sam ime u ono alt+0160, i sve je to u redu, no javlja se slijedeci problem: Prilikom koristenja .ico fajlova koji nisu u shell32.dll, na veličini ikonica large ili veće (to je valjda od 64x64 pa nadalje), javlja se nekakav sivi border kvadratni, kojeg ne mogu nikako neutralizirati. Valja naglasiti da prilikom koristenja ikona iz shell32.dll tog bordera nema. Da li itko zna nacin kako maknuti taj border, tj. kako postaviti tu transparentnu ikonicu da nema bordera na tim velicinama ikona? ----- Naravno, prvo sto pada na pamet je inkorporirati taj moj .ico u shell32.dll, no proguglo sam par rjesenja za taj problem korištenjem razno raznih programčića itd, i uglavnom na 50% kompjutera je to stvorilo dodatne probleme i reinstall vindouza, sto mi se trenutno stvarno ne da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AoC ^^
|
Itko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
|
Da ne otvaram novu temu, pišem ovdje. Igrao sam se s razno raznim temama i jedna od njih mi je napravila neko sranje s ikonama. Mogu li se ikako zamijeniti imagesres i shell fajlovi, a da to sve funkcionira kako bi trebalo? Restore to default ne radi jer mi vraća te izmijenjene ikone.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|