|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Otključavanje pipeova na Chaintech GF6800
Evo Beren je pao u trans kad je skužio da se Chaintech GF6800 (non-ultra, non-GT) sa novim Riva Tunerom otključava. Rast performansi je žljeben tako da udri-ubij po Chaintecha se mora.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
VEOMA DOBRA VIJEST |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ajde samo javite dali je u pitanju: AA6800 358 MHz Engine Clock 770 MHz Memory Clock SA6800 325 MHz Engine Clock 700 MHz Memory Clock ...i naravno postajte jel to funkcionira u većini igara ili se problemi javljaju sa još nećim osim Painkillerom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobra vijest ![]() Samo malko prekasno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Aqumark 3 FPS: Prije cca 45 fps Poslije cca 52 fps ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ono ispred konpjuktora
|
Nije Horza, Beren je. Na mojem stroju se vrte testovi pa sam zasjeo za kolegin. No da prijeđem na stvar. Imam loše vijesti glede Chaintechove kartice - ipak se neda otključati. Budući da pri testiranju kartice nisam imao rezultate refente GF6800 kartice (325/700) nisam točno znao kakve rezultate mogu očekivati od Chaintechovog modela. Na početku testiranja sam probao NVStrap nakon čega sam isprobao karticu sa Aquamarkom 3 koji me malo zahebao. Čini se da je iz nekog razloga pokazao lošije rezultate dok je kartica radi sa defaultnim postavkama. Nakon NVStrapa score se poprilično digao pa sam odmah zaključio da otključavanje radi i istestirao karticu do kraja. No poslije sam sa Albatronovim 6800 išao napraviti rezulultate za referentni 6800 koji su na moje veliko čuđenje bili jednaki onima od, tobože, odključane Chaintechove kartice. Sve u svemu moje nadublje isprike zbog ovakve glupe brzopletosti sa dobrim namjerama. Malo objašnjenje glede rušenja Painkillera pri fake otključavanju. Čini se da određenim aplikacijama ne paše što driveri prijavljuju više pixel i vertex jedinica koje zapravo ne postoje - za sad sam to primjetio u painkilleru i richard burns rallyu, ali sigurno ih ima još.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|