Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.12.2008., 14:43   #1
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
USB na DVD playeru

Možete li premotavati film koji gledate preko USB-a i naštimavati vremenski pomak (quadro 933). Meni to ne uspijeva.

Na klasičan način preko DVD-a ili CD-a sam mogao dok mi prije nekog vremena nije otkazala ladica tako da koristim samo USB.
Je li netko imao problema sa otvaranjem ladice (garancija istekla).
freedado je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 15:53   #2
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor freedado Pregled postova
Možete li premotavati film koji gledate preko USB-a i naštimavati vremenski pomak (quadro 933). Meni to ne uspijeva.

Na klasičan način preko DVD-a ili CD-a sam mogao dok mi prije nekog vremena nije otkazala ladica tako da koristim samo USB.
Je li netko imao problema sa otvaranjem ladice (garancija istekla).
da radi preskakivanje filma prek USB sticka, a šta je sa ladicom jel izlazi malo van malo unutra ili uopće neizlazi ? ak je ovo prvo onda probaj primiti ladicu i povuč još malo prema van obično je greška to šta je malo iskočilo iz ležišta il tak neš ak nebi išla nazad unutra onda malo poguraj unutra možda uspiješ srediti tak sam kod jednog frenda napravio i proradio je bez servisa već treći mjesec radi...
DANCI je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2008., 18:51   #3
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Ako sam dobro shvatio preko USB-a možeš samo preskakivati na neko novo vrijeme bez premotovanja.
Ladica što bi se reklo ne daje života. Inače ovaj player ima prvo zaštitni poklopac pa tek onda dolazi ladica, iako sam pokušavao ručno spistiti poklopac i izviči ladicu ali ne ide
freedado je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2008., 23:37   #4
bug fun
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Znam da nisu popularni ovakvi odgovori, ali stvarno iz iskustva:

dan prvi: kupio navedeni quadrov player, sav sretan jer za sitne pare dobio hrpu stvari i još dobih gratis original DVD film, spojim ga, ubacim bas taj originalni dvd, zavrti ga, odvrti 5 min. filma i blokira. Reko, dobro...ubacih unutra DVD koji sadrži 5 avi formata, prepozna fajlove, ali ne ide. Reko...nisam sreće....

dan prvi nakon 15 min.: uštekao USB sa filmovima i muzikom radi ko lud, ali malo sporo učitava, i čak uspijevam ubrzati/premotati pojedini film,seriju,pjesmu....

dan drugi: vratio player u trgovinu, nadoplatio još 400kn i kupio pioneera 410, vrti na usb i hard disk od 320Gb bez vlastitog napajanja.

baj d vej, kad su me, prije nego sam vratio quadro player poslali na ovlašteni servis...na "ovlaštenom servisu rekli da više ne rade sa "kjuadro smećem"....
bug fun je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno