|
![]() |
#1 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
SE C902 vs. Samsung U900 vs. neki. Za i protiv.
Planiram uzeti jedan od ova dva mobitela ili neki cjenovno sličan u t-comu. Mobiteli su relativno slični, 5Mpix, slična autonomija bla, bla Sad, zanimaju me argumenti za i protiv. Najviše me "brine" samsungov klizni mehanizam, kakvo je stanje s trajnosti istoga. (Imao sam mobitel na preklop koji je imao problema s flat kabelom i rekao sam da neću više nikad uzeti mobitel koji nije iz komada ![]() Malo sam isporbavao U900 i malo me zbunjuje navigacija ali valjda se treba priviknuti. S C902 nisam bio u doticaju pa ako netko može reći par riječi. Jedina moja zamjerka na njega je famozna M2 kartica.
![]() |
#2 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Zasto je zamjerka M2 kartica? inace imam 3 mj. c902, i nemam zamjerki (sad sam maknuo i t-mobileov software). Jedino sto blic nije toliko jak kao na K800, ali to sam znao kad sam ga kupovao, tako da sam bio spreman na to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Šteta zbog bljeskalice, K800 ima to predobro rješeno. Pa minus M2 je što recimo microSD od osam giga dođe 220kn a 8 giga m2 dođe 350kn. Al moram priznat da nisam primjetio da je pala cijena m2. Al stvarno šteta zbog blica,a slike i to, šta kaže 5mpix?
![]() |
#4 |
Datum registracije: Dec 2006
|
slike su po danu savrsene, puno bolje boje i kontrast nego k800. cak i po noci ispadnu super, npr kad slikas grad, nesto na vecoj udaljenosti. lose je jedino kad slikas u razmaku 1-2 m kad treba blic. ali i to se sredi, ima podesavanja dosta pa se da najmjestiti da ispadne koliko-toliko normalna slika. u t-mobile dobijes karticu od 2 gb u paketu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
imam samsung u900 i prezadovoljan sam s njim slika mi je odlicna a na onaj tac skrin se treba priviknut i ok je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|