|
![]() |
#1 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Verzija Firefoxa je 2.0.0.11 Problem se pojavio kada je Ogame.org dobio novu početnu stranicu i sada Firefox više ne pamti tj. ne upisuje automatski username & password. Ako netko zna kako da to riješim, neka se slobodno javi, ali meni se čini da bi najbolje rješenje bio običan link koji u sebi sadrži univerzum i pristupne podatke. Fino to spremim u bookmarkse i vozim. Jednom davno sam to koristio, ali sada se ne mogu sjetiti kako je glasio taj link. Molim nekoga da mi pomogne... ![]()
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
čudovište
|
Imam, ali Foxgame ne može upisivati pristupne podatke osim univerzuma.
![]() |
#4 |
3.14zda ®
|
Pojma nemam, meni normalno pamti Firefox 3, evo bas sam se regao na Uni41 i sve radi osim onog idiotskog aktivacijskog maila... Jesi siguran da si pod Security karticom u opcijama Firefoxa oznacio da ti pamti passworde? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
čudovište
|
Citiraj:
Može li mi netko složiti link koji sadrži uni, username i pass?
![]() |
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni pamti uredno samo nikako da zapamti uni. Već sam zahrđao u ogame-u. ![]()
![]() |
#7 |
3.14zda ®
|
OT jos malo: Pa jel imas dosta goriva da se dovuces do rusevina reciklerom? Ja sam tu taktiku uvijek preskakao jer nemam vremena, odmah se ide na borbene brodove i krkanje svega sto se krece, tako sam i dospio na No.1 u Uni8.ba na dva mjeseca i ostao u Top5 godinu dana dok nisam izbrisao acc. @RP; pa updejtaj si taj Firefox na verziju 3, sto ce ti dvojka pobogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
čudovište
|
Molim uvaženu gospodu da se malo suzdrže od offtopičarenja. Ako već niste u stanju pomoći, onda mi barem nemojte zagađivati temu. Imate privatne poruke pa lijepo preko njih raspravljajte o reciklerima i transporterima. Dakle, na trojku ne želim prelaziti. Ne znam je li ovo čita netko tko razumije hrvatski, ali trebao bih samo link koji koji sadrži univerzum, username i pass. Kao što rekoh, jednom davno sam se tako logirao i sve je radilo za 5. Vjerujem da je još uvijek tako, samo nemam pojma koje varijable bi link trebao sadržavati...
![]() |
#10 |
čudovište
|
Ponavljam, neću trojku! ![]() Problem sam djelomično riješio. Skužio sam da je u akciji neki novi cookie u kojeg se sprema vrijeme zadnje prijave, username i univerzum. On zbunjuje Firefox kada ima prazni cache i prvi put pristupa stranici. Zato tada jednostavno odaberem samo univerzum i stisnem "login". Naravno, pojavi se error ,ali tada se samo refresham stranicu i onda Firefox napokon upiše pristupne podatke. Malo nezgrapno, ali bolje nego ručno upisivanje ili kopipejstanje. Btw, volio bih da mi netko pomogne oko direktnog linka za login...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|