|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Excel pitanje - hitno
Eto, cura ima kolokcij a ni ja ne shvaćam šta profesor želi od nje pa ako bi mi mogao netko ( bilo bi super pomoću Screen-Shotova ) pojasniti. Hvala unaprijed Tabulatore postaviti na 2,5cm te 6cm. Na mjestu prvo tabulatora upišite "Slika1.", a na mjestu drugo tabulatora napišite opis slike koju ste umetnuli. Pitanje prepisano iz knjige : Računalne vještine za ekonomiste : Priručnik za vježbe informatike ( 2. izdanje ) Još jednom hvala unaprijed i na riječima "prvo" i "drugo" i u knjizi nema slovo "g" na kraju. Dali je riječ o štamparskoj grešci ili nije prosudite sami ( mada ja mislim da je ali opet, dva puta zaredom napraviti istu grešku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jesi li prepisao cijeli zadatak? Ovo nema veze s mozgom. Da nije u pitanju Word a ne Excel? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Piše da se odnosi na Excel. Znam da nema veze s mozgom ![]() No probah primjeniti pitanje za Word pa opet nisam shvatio točno šta je pjesnik htio reći ![]() Jel znaš možda odgovor na pitanje o ovoj čudnovatoj poeziji pjesnika sa Ekonomskog fakulteta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|